"Arda herkese yazıyor"

06.08.2017 - 15:36 | Son Güncellenme: 06.08.2017 - 15:36

"Arda herkese yazıyor"

Gündemden bir an olsun düşmeyen Esra-Ceyda kardeşler, hiç bilinmeyen özelliklerini ve yaşadıkları aşkları anlattı. Samimi açıklamalarda bulunan nam-ı diğer Cicişler, yeni çıkardıkları şarkının büyük ilgi gördüğünü ve yakın zamanda Fenerbahçe’ye bir marş yapacaklarını belirttiler.

Söz şimdi Esra-Ceyda kardeşlerde: “Hasta Fenerbahçeliyiz. Babam Fenerbahçeli bu yüzden ilgimiz yüksek. Babam, Fenerbahçe maçı kaybedince çıldırırdı. Sesimiz çıkmazdı. Hatta şu anki arabamız ‘FB’ plakalı babamın hediyesi. Maçlara çok gittik. Bizce; basketbolcular çok kaliteli. Futbolcular da kaliteli fakat basketbolcular daha klas.”

‘Bojan’la birlikteydik’

“Fenerbahçeli basketbolcularla evet görüntülendik. Bojan Bogdanovic ve Emir Preldzic ile birlikte eğlendik. Zaten ben (Ceyda) Bojan’la uzun süredir görüşüyordum. Türkçe’yi öğretmek istedim, bilmediği için. Fakat Türkçe’yi öğrenemedi. Tek sorunumuz buydu. Emir’e gelince Esra anlatsın orasını... Ben çok konuşmak istemiyorum ama görüştük, bir şeyler oldu. Uzun bir ilişkim vardı. O da bitti, duvarlarımı yıktım.”

‘Arda herkese yazıyor’

“Siyahi oyuncular tabii ki güzeldir. Latinler’in de güzeli var ama Türkler’den vazgeçmem. Türkiye’de en beğendiğim futbolcunun ismi bizde saklı kalsın. O kadar çok futbolcu peşimizde ki, görüşmek için İnstagram’dan DM (direkt mesaj) atıyorlar. Telefonumuz birinin eline geçse yer yerinden oynar vallahi. Arda Turan... Ya o zaten herkese yazıyor. Ama basketbolcuları beğeniyoruz. İbrahim Kutluay hayranıyız. Hala da bu hayranlığımız sürüyor.”

‘Babadan zenginiz’

“Bu gösterişli hayatımızı herkes irdeliyor zaten. Açıklayalım; Biz bir şov kızıyız aslında. DJ performans yaparak, reklamlar ve filmlerde oynayarak kazanıyoruz paramızı. Fakat ailemizden çok şükür durumumuz iyi. İnsanların aklındaki soru işaretlerini inşallah buradan kaldırırız. Sevgililerimiz zaten hediyeler alıyorlar. Spor camiasından da büyük hediyeler alan oldu ama bu isimleri söylemeyiz.”

Moda hakemi Gökay Gündoğdu yorumluyor: Cesur çift detaylarda kaybetti!

Memphis stili konusunda risk alabilen bir sağ ayak. Pantolonun kemeri ve rengi harika. Ancak o makosenlere o paça boyu 3 santimetreyle yine sınıfta kaldı. Gömleği pantolonuyla uyumlu fakat kollarını dirsek altına kadar kıvırmalı ve 2 düğme daha kapatmalıydı. Sevgilisiyle uyumlu tonlarda boho bir elbise ve sandalet tercih eden Lori ise elinden düşürmediği çantasıyla hata yapmış. Yumuşak deriden uzun bir omuz çantası ya da hasır bir el çantası tercih edebilirdi.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler