Arda: "O dediklerini 60 dakika yapamam ama..."

27.09.2020 - 21:26 | Son Güncellenme: 27.09.2020 - 21:26

Galatasaray kaptanı Arda Turan, 0-0 biten Fenerbahçe derbisi sonrasında açıklamalar yaptı. Arda Turan, derbi için ne dedi? Kime mesaj yolladı?

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan, derbi için ne dedi? Fatih Terim hakkında ne yorum yaptı? Tecrübeli futbolcu 0-0 biten derbi sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu.

Arda Turan, Alparslan Dikmen'i unutmadı

İlk olarak UltrAslan taraftar grubu kurucusu merhum Alparslan Dikmen'i anarak cümlelerine başlayan Arda Turan, "Alparslan Dikmen'i rahmetle anıyorum. Galatasaray'daki değerleri taşıyan birisiydi" ifadelerini kullandı.

"Maçın hakkı beraberlikti"

Arda, derbiye Galatasaray formasıyla çıkmanın kendisi için çok değerli olduğunu ifade ederken, "Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe derbisine çıkmak çok değerli. Maçtan önce bizim çok iyi olduğumuz, Fenerbahçe'nin iyi olmadığı yönündeki beklenti doğru değildi. Fenerbahçe de çok iyi takım. Bu zeminler futbolu etkiliyor. Biz oyunumuzdan vazgeçmemeye çalıştık. Fenerbahçe'nin hiçbir net pozisyonu yoktu. Maçın beraberlik hakkı olduğu bir maç oldu" diye konuştu.

"Futbolun doğrularını 120 dakika yapabilirim"

Galatasaray kaptanı, "Milyonlarca insana daha iyi derbi izletmek isterdik. Yapacak bir şey yok. Sosyal medyadaki kişilerin istediklerini 60 dakika yapamam ama futbolun doğrularını 120 dakika yapabilirim. 20 yaşındaki gibi takım savunmasına destek veremem. Takım arkadaşlarım için buradayım. Fatih Terim'e yardımcı olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Galatasaraylılar kafalarını yukarı kaldırsın. Bu takım çok iyi. Tüm kupalarda sonuna kadar gideceğiz. Lig sonunda da şampiyon olacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler