Arda Güler sahnede Emirhan İlkhan nerede?

Feride Kara
18.04.2022 - 16:35 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 16:58

Beşiktaşlı Emirhan İlkhan Önder Karaveli döneminde forma şansı bulurken Ismael tarafından oynatılmadı. Fenerbahçeli Arda Güler gibi kendisine şans verilmedi

Arda Güler sahnede Emirhan İlkhan nerede?

Kartal Yiğit - AJANSSPOR

Önder Karaveli'nin ilk maçlarında şans bulan ve bunu da iyi değerlendiren ancak daha sonra formayı unutan Emirhan İlkhan'ın durumu merak ediliyor. Fenerbahçe'de Arda Güler kısa sürede adından söz ettirirken Beşiktaş'ta ise uzun süredir oynatılmayan genç oyuncu Emirhan unutuldu mu? 

Gelecek sezon forma giyebilir

Sakatlığını atlatan Emirhan ile ilgili teknik direktör Valerian ismael ‘in görüşünün olumlu olduğu ve ilk fırsatta genç futbolcuyu oynatmak istediği belirtildi. İsmael’in bu konuda başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı sohbetlerde "Emirhan gerçekten yetenekli. Zamanı gelince o formayı çıkarmaz. Ancak şu an o bölge çok kalabalık, Larin, Güven ve Kenan da oynamıyor. Özellikle yeni sezon da şans bulacaktır" dediği öğrenildi.

Valerien İsmael Emirhan'a şans vermedi

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki genç oyuncusu Emirhan İlkhan Rizespor maçında attığı şık golle taraftarın sevgili olmuştu. Daha sonra oynanan maçlarda sadece 35 dakika forma giyebildi. Adana Demirspor maçında 28 dakika görev alan İlkhan son olarak Başakşehir maçında son 7 dakika forma giydi. Emirhan henüz Valerien İsmael döneminde forma şansı bulamadı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İsak Vural tarihe geçmeye hazırlanıyor!
Habere Git

Arda Güler ise 3 gol 2 asist ile oynadı

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler ise İsmail Kartal döneminde 2 kez 11 başlasa da toplam 8 maçta forma şansı buldu. Arda Süper Ligde sadece 10 maçta 225 dakika oynarken bu süreye 3 gol, 2 asist sığdırdı. Güler Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor maçının ardından bu sezon ligdeki 3. golünü Göztepe'ye Kadıköy'de attı. Bu Arda'nın Kadıköy'deki ilk golü oldu.

Senin için hazırladığımız haberler