Arda Turan: "Atamız, İdolümüz Fatih Terim"

Akın Ungan
27.05.2023 - 00:36 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 00:44

TFF 1. Lig play-off ilk turunda Eyüpspor, Sakaryaspor'u 1-0 yendi. Maçın ardından Arda Turan, Fatih Terin, Diego Simoene ve Luis Enrique'nin yolundan ilerlemek istediğini söyledi.

Arda Turan: "Atamız, İdolümüz Fatih Terim"

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig play-off ilk turunda Eyüpspor, Sakaryaspor'a konuk oldu. Arda Turan ve ekibi, zorlu mücadeleyi uzatma devrelerinde Alpaslan Öztürk'ün attığı muhteşem golle 1-0 kazandı. Play-off 2. tura yükselen Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan açıklamalarda bulundu.

"Henüz hiçbir şey bitmedi, sadece bir tur geçtik"

Arda Turan, "Eyüpspor'un başarı beklenen bir oyuncu grubu vardı, bu bir baskı yaratıyor. Halbuki futbol, böyle bir oyun değil. Hiç geri adım atmadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, bana çok özel bir gün yaşattılar. Henüz hiçbir şey bitmedi, sadece bir tur geçtik" şeklinde konuştu.

"Atamız, idolümüz Fatih Terim"

Maç çıkışı verdiği röportajda ise Turan, "Atamız, idolümüz Fatih Terim. Öğrenciliğini yaptığımız isimler Simoene, Luis Enrique. Bunlar böyle geldi, hayatlarını futbola vererek, hayatlarını futbolla yaşayarak, oyuncuları ile iç içe, oyuncuları ile aile olarak. Biz de bunu gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Alpaslan CV'lik gol attı, Eyüp, Sakarya'yı geçti
Habere Git

Yavaş: "Bu maçtan sonra kelimeler biraz boşta kalıyor"

Basın toplantısı düzenleyen yardımcı antrenör Kerem Yavaş ise "Maçı değerlendirmeye pek gerek yok gibi aslında. Bu maçtan sonra kelimeler biraz boşta kalıyor. Bence Play-Off'a yakışır bir maçtı. Flaş röportajda da söyledim, Sakaryaspor gerçekten bizi çok zorladı. Çok iyi bir iyi oyun oynadılar" açıklamasını yaptı.

"120 dakikanın geneline bakınca kazananın biz olmasını işin hakkı olarak görüyorum"

Yavaş, "Ayrıca taraftarı da tebrik etmek istiyorum. 90 hatta 120 dakika boyunca maçı hiç bırakmadılar. Bizim için zor oldu. Bunu da bekliyorduk. Zor olacağını tahmin ediyorduk. Ona rağmen 120 dakikanın geneline bakınca kazanan tarafın biz olmasını işin hakkı olarak görüyorum" dedi.

"Geç de olsa skoru bulup turu atlamayı bildik”

Kerem Yavaş son olarak şunları söyledi: "Pozisyona giren bizdik, oyunu kontrol eden bizdik ve daha çok kontrollü bir oyunu tercih etmiştik, sonuç olarak planlarımız tuttu. Geç de olsa skoru bulup turu atlamayı bildik”

Senin için hazırladığımız haberler