Arda Turan Depremzedeler İçin Marmaris'te Sahaya Çıkacak

İsa Kethüda
08.03.2023 - 13:15 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 13:18

Son olarak Galatasaray forması giyen ve futbola veda eden eski, milli futbolcu Arda Turan, Marmaris'te depremzedelerle birlikte sahaya çıkacak. Detaylar.

Arda Turan Depremzedeler İçin Marmaris'te Sahaya Çıkacak

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli futbolculardan, Galatasaray ve A Milli Takım'ın yanı sıra yıllarca İspanya'nın dev kulüpleri Barcelona ile Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, Marmaris'te depremzedelerle birlikte sahaya çıkacak. 

Arda Turan, aylar sonra sahalara geri dönüyor

Geçen sezon sarı-kırmızılı formayla aktif futbol kariyerine veda eden Arda Turan, aylar sonra ilk kez anlamlı bir organizasyon için yeşil sahalara dönecek. 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki yüzyılın deprem felaketlerinin ardından afetten etkilenen bölgelerimizden gelip Muğla'nın Marmaris ilçesinde misafir edilen gençler ile ilçenin amatör futbol kulüplerinden Marmaris 1923 Spor, özel maçta bir araya gelecek. 

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den Jesus'a Play-off cevabı
Habere Git

Maç Cuma günü

Marmaris İlçe Stadı'nda 10 Mart Cuma günü saat 18.00'de başlayacak etkinlikte Arda Truan da genç futbolcularla birlikte sahaya çıkacak. 

Tribün girişleri ücretsiz 

Tribün girişleri ücretsiz olan etkinlikte sporseverlerin beraberlerinde getirecekleri top, oyuncak ile spor malzemeleri, depremzede çocuklar için toplanacak. 

İlgini Çekebilir
Jesus'tan sert sözler: "Kimse bana fikir veremez!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler