Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Yiğit Akman ilk kez Galatasaray formasını giydi

Feride Kara
14.04.2022 - 19:07 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 22:29

Galatasaray, Ukrayna'daki savaştan zarar gören çocuklara yardım için Dinamo Kiev ile karşılaşırken Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Yiğit Akman ilk kez forma giydi

Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Yiğit Akman ilk kez Galatasaray formasını giydi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Ukrayna'da yaşanan savaştan zarar gören çocuklara yardım için Dinamo Kiev ile "Barış için maç" sloganıyla özel bir maç yaptı. Kazanan 3-1'lik skorla Ukrayna temsilcisi Kiev oldu.

Torrent genç oyunculara süre verdi

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent düzenlenen özel maçta Jankat Yılmaz, Emir Tintiş, Kaan Arslan, Zeki Mert Saki, Hamza Yiğit Akman, Özgür Baran Aksaka ve Beknaz Almazbekov gibi genç futbolculara süre verdi. 

İlgini Çekebilir
Barış için maçta kazanan Ukraynalı çocuklar!
Habere Git

Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman sahada

Dakikalar altmışı gösterirken Arda Turan’ın yerine oyuna dahil olan Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman Galatasaray ile ilk maçına çıktı. Görüntü olarak Ayhan Akman'a benzeyen Hamza oynadığı kısa sürede şık hareketleri ve ceza sahasına girip etkili oluşu ile taraftarın beğenisini kazandı. Süper Lig'de kalan altı maçta taraftar Hamza Akman'a teknik direktör Torrent'in daha fazla süre vermesini istiyor. 

17 yıl sonra ilginç tesadüf

Galatasaray Dinamo Kiev maçında 17 yıl sonra dikkat çeken bir tesadüf de gerçekleşti.  Galatasaray’daki ilk resmi maçına 2005 yılında Ayhan Akman’ın yerine oyuna dâhil olarak çıkan Arda Turan, maçta yerini A Takım’daki ilk maçına çıkan Ayhan Akman’ın oğlu Hamza Akman’a bıraktı. 17 sene sonra Arda Turan'ın Galatasaray kariyeri devam ederken Ayhan Akman futbol hayatını noktalayarak formasını oğlu Hamza'ya bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler