Arda Turan çıldırdı! Real Madrid'in yıldızını Süper Lig'e transfer ediyor

Ali Bozkurt
10.04.2024 - 09:52 | Son Güncellenme: 10.04.2024 - 09:57

Eyüpspor ile tarihi başarıya imza atarak Süper Lig'e çıkmayı başaran teknik direktör Arda Turan, transfer listesine Real Madrid'in yıldızı Modric'i aldı. Detaylar...

Arda Turan çıldırdı! Real Madrid'in yıldızını Süper Lig'e transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon Süper Lig şansını Play-Off'ta kaybederek büyük hayal kırıklığı yaratan Eyüpspor o süreçten güçlenerek çıktı. İstanbul temsilcisi yeni sezona teknik direktör olarak Arda Turan'ı takımın başına getirdi. İlk tenik adamlık kariyerinde ise Turan, tarih yazarak Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkarmayı başardı. Eyüpspor yönetimi ile Arda Turan, gelecek sezon Süper Lig'e dünya yıldızı transferi yapma peşinde. Detaylar...

Ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıktılar

Ligin başından bu yana zirvede yer alan İstanbul ekibi, Trendyol 1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. 

Hedef Real Madrid'in yıldızı

Başkan Özkaya, Real Madrid’in yıldızı Luka Modric’i takıma kazandırmayı hedefliyor. Özkaya daha önce yaptığı açıklamada, “37, 38 veya 40 yaşında olsa da fark etmez. Bir gün mutlaka onu Eyüpspor’a transfer etmek istiyorum” demişti.

Temaslar başladı

Fanatik'te yer alan habere göre; Özkaya’nın, kulüp yetkililerine de direktif vererek, Hırvat yıldız Modric'in menajerleriyle sürekli temasta olmalarını istedi.

Senin için hazırladığımız haberler