Galatasaray'da Arda Turan: "Fatih Terim kariyerini riske etti"

Akın Ungan
08.01.2022 - 18:27 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 19:00

Arda Turan, uzun vadeli bir proje ortaya koyan Fatih Terim'in kariyerini riske ettiğini belirterek, "Galatasaray emin ellerde. Birlik olalım. Bu sene sabır ve gelişim senesi" dedi.

Galatasaray'da Arda Turan: "Fatih Terim kariyerini riske etti"

AJANSSPOR-HABER

Yaklaşık 6 ay sonra sahalara dönen Arda Turan, Galatasaray'ın birçok eksiğinin bulunduğu GZT Giresunspor maçı öncesinde çok çarpıcı ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Turan, adeta bir sportif direktör gibi konuşarak, son haftalarda bazı krizlerin yaşandığı camiayı birlik olmaya çağırdı.

Fatih Terim okulunda 6 ay!

Sahalardan uzak kaldığı 6 aylık süreçte Fatih Terim ile çok sayıda maç izlediğini belirten Turan, "Fatih Terim okulundan daha çok yararlanma şansı buldum. Çok verimli bir dönem oldu" dedi. Ligde iyi gitmediklerini kaydeden Arda Turan, "Ama biz bu seneyi sabır ve gelişim senesi olarak görüyoruz. Galatasaray’ın geleceği emin ellerde. Birlik olalım, düşmeyelim. Mutlaka bu süreç biraz sancılı olacaktır" dedi.

Arda Turan'dan Fatih Terim'e destek

Açıklamalarıyla Fatih Terim'in sezon başında beri yaptığı açıklamalara da deste veren Turan, "Sabır isteyen bir şey yapıyoruz. Sayın başkanımıza ve hocama, cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Galatasaray’ın geleceğinin, kurtuluşunun bu yoldan geçtiğini düşünüyorum. Kolay bir şey değil. Futbolda değişim kolay değildir" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
CANLI | Galatasaray - Giresunspor
Habere Git

Juventus da aynı yoldan geçiyor

Uzun vadeli bir projeye soyunan Fatih Terim'in parlak kariyerini riske ettiğine dikkat çeken Galatasaray Kaptanı Arda Turan: “Bugün Juventus da bu yoldan geçiyor. Önemli isimler, kariyerlerini riske atarak bu değişeme karar verdi. Bu bütçeleri yönetmek kolay değil. Ücretler çok yüksek. Bunları dengelemek, Galatasaray’ı düşünmek zorundayız" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray - Giresunspor maç linki, ücretsiz maç izle
Habere Git

Güntekin Onay: Sportif direktör gibi

Yayıncı kuruluşun ünlü spikeri Güntekin Onay, Arda Turan bu açıklamaları için "Çok kapsayıcı konuştu. Adeta bir sportif direktör gibi konuştu. Her şeyi uzun uzun anlattı" dedi. Yorumcu Feyyaz Uçar da "Evet epey toparlayıcı konuştu. Özlemiş. Umarım sahada da güzel futbolunu sergiler" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler