Arda Turan, Fenerbahçe - Galatasaray sorusuna tepki gösterdi: Sonra sinirlenince...

23.09.2024 - 09:37 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 09:49

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 yendi. Maç sonrasında Eyüpspor Teknik Direkörü Arda Turan ise kendisine yöneltilen soruya sinirlendi.

Arda Turan, Fenerbahçe - Galatasaray sorusuna tepki gösterdi: Sonra sinirlenince...

AJANSSPOR - HABER

Eyüpspor dün akşam Beşiktaş ile karşılaştığı maçı 2-1 kaybetti. Maç sonunda ise Eyüpspor'un çalıştırıcısı Arda Turan bir gazetecinin kendisine sorduğu Fenerbahçe - Galatasaray maçı sorusuna tepki gösterdi.

"Bırak sorma"

Arda Turan, Beşiktaş ile karşılaştıkları maçın ardından bir gazeteciye şunları söyledi: "Ya bana soruyorsun Galatasaray - Fenerbahçe derbisini. Bırakmıyorsun şu gazeteciliği, çocukları. Galatasaray - Fenerbahçe ne olacak? Ne olacak? Bırak sorma. Eyüpspor... Sonra bir şey dedim mi bütün çocukların emeğini alıyorsun Galatasaray - Fenerbahçe maçına... Baksana Eyüspor - Beşiktaş maçı var. Deseydin ki 'Arda ne yapacaksın?'. Ki ben ne söyledim? 9 kere 'Derbi ne olacak? Kazansan ne olacak?'" dedi.

"Sonra sinirlenince 'Arda sinirleniyor'"

Gazetecinin 'Vallahi bir kere sordum' demesi üzerine ise Arda Turan "Bana da gazetecilik yapıyorsun. Sonra sinirlenince 'Arda sinirleniyor'." dedi. Gazeteci ise Turan'a 'Ben sinirlendiğini zannetmiyorum hocam.' diyerek cevap verdi. Arda Turan ise "Tebrik ediyoruz." diyerek gazetecinin yanından ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Giovanni van Bronckhorst'tan maç öncesi Arda Turan'a övgü
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler