Arda Turan Galatasaraylı yıldızla anlaştı! Transfer...

Ali Bozkurt
17.06.2024 - 10:04 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 10:10

Bu sezon Eyüpspor ile Süper Lig'e yükselen teknik direktör Arda Turan, Galatasaray'ın genç oyuncusu Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istediği iddia edildi.

Arda Turan Galatasaraylı yıldızla anlaştı! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmesiyle transferlere hız verdi. Teknik direktör Arda Turan, Cim Bom'un genç oyuncusunu transfer etmek için anlaşma sağladığı iddia edildi.

Bodrumspor ve Eyüpspor istiyor

Takvim'de yer alan habere göre; Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözlemesi bulunan forvet Halil Dervişoğlu, yeni sezonda takımda düşünülmüyor. Sarı kırmızılı oyuncuyu Bodrumspor'dan sonra ligin bir başka yeni takımı Eyüpspor da transfer etmek için girişimlere başladı.

Halil, Eyüpspor dedi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; 24 yaşındaki oyuncunun Eyüpspor ile prensipte anlaştığı ve önümüzdeki sezon Arda Turan'ın çalıştırdığı takıma geçiş yapacağı öğrenildi.

Galatasaray kolaylık sağlayacak

Galatasaray, 24 yaşındaki forveti geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Brentford'dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Sarı-Kırmızılıların takımdan ayrılmasını istediği Halil için bonservis bedeli konusunda kolaylık sağlayacağı ifade edildi.

4 gol 1 asist

Halil Dervişoğlu, Galatasaray formasıyla başladığı sezona Hatayspor'da nokta koydu. Geçtiğimiz sezon her iki takımla toplamda 31 maça çıkan Halil, 4 gol ve 1 asistlik performansa imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler