Arda Turan: "Hakemler bize küfür etmiyorlar mı?"

19.08.2024 - 20:04 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 20:13

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Süper Lig'in ilk haftasında kırmızı kart görmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Arda Turan, "Hakemler bize küfür etmiyorlar mı?" dedi.

Arda Turan: "Hakemler bize küfür etmiyorlar mı?"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, ligdeki ilk maçında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu karşılaşmada kırmızı kart gören Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Sabah Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

"Benim takımım Real Madrid değil, ben de Ancelotti değilim"

"Alanyaspor maçında gördüğün kırmızı kartı nasıl değerlendiriyorsun?" sorusu üzerine Arda Turan, şu yanıtı verdi: "İtirazın şiddeti fazla olabilir ama hakaret yok. Biz yeni çıkmış bir takımız. Orada bir haksızlık olduğunu inanıyorum. Kenara oturup uslu çocuk gibi maç izleyemem. Benim takımım Real Madrid değil, ben de Ancelotti değilim."

"Hakemler soyunma odasında bize küfür etmiyorlar mı?"

"10 kişiyiz ve 3 defa söylüyorum 4. hakeme, değişmeyen yerden gol yiyorum. İlk başta kibar söylüyorum ama adrenalin yükseliyor. Bunun benim ismime yapılmış olduğunu düşünüyorum. Her dilde küfür biliyorum ben, işin doğallığından yanayım. Hakemler soyunma odasında bize küfür etmiyorlar mı?"

Senin için hazırladığımız haberler