Arda Turan : ''Hesap soracağım''

22.06.2016 - 00:21 | Son Güncellenme: 22.06.2016 - 04:25

EURO 2016 D Grubu'nda Çek Cumhuriyeti 2-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız'ın kaptanı Arda Turan maç sonunda haklarında çıkan prim iddiaları için sitem dolu bir açıklama yaptı.

A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Arda Turan, son 16'ya kalmak istediklerini ifade ederek, "Takım arkadaşlarımı, bütün ekibi herkesi tebrik ediyorum. Sonuna kadar muhteşem bir mücadele verdiler. Kazandığımız için çok mutluyuz. Yarın diğer maçların sonuçlarına bakacağız. İnşallah bir üst tura çıkarız. Ülkemiz için bu turnuvalarda olmak önemli. Her zaman bunu söylemiştim. Bayrağımızın burada olması bizim için önemli şeydi. Futbolda kazanmak da var kaybetmek de var ancak insanların ailelerinden daha önemli değil. Çok mutluyuz kimseye kırgın değiliz. İnşallah hep beraber son 16'ya da kalırız." diye konuştu.

"Bazılarını affetmeyeceğim"

İspanya maçının ardından ağır eleştiriler aldıklarını anlatan milli futbolcu, annesini üzenleri affetmeyeceğini söyledi. Arda Turan, şöyle konuştu: "Hayatım boyunca oynadığım futbolumla ilgili eleştirildiğim zaman sıkıntı yapmadım. Milli forma altında 90 küsur maç oynadım, 5 tane kötü maçımı hatırlatana tüm servetimi vereceğim. Biz ne paracı olduk ne primci olduk. Hayatımız boyunca kimseden para istemedik. İnsanları anlamak bazen çok güç. Benim için problem yoktu ama annemi ağlatmasalardı iyiydi. O yüzden bazılarını affetmeyeceğim, tek tek hesap soracağım ama bunları konuşmanın zamanı değil. Mutluyuz, arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler