Arda Turan için flaş sözler: "Galatasaray'da olmayı hak etmiyorsa..."

28.11.2019 - 15:45 | Son Güncellenme: 28.11.2019 - 15:50

Arda Turan için flaş sözler: "Galatasaray'da olmayı hak etmiyorsa..."

Galatasaray’ın Eski Yöneticilerinden Turgay Kıran, sarı-kırmızılıların gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Trabzonspor’un Galatasaray’ı zorlayacağını ifade eden Kıran, Arda Turan konusunda ise, ”Fatih Terim ve Arda Turan kendilerinden beklediğim davranışı ortaya koydu. Arda futbolu Galatasaray’da bırakmak istiyor. Ama Arda orada olmayı hak etmezse Fatih Terim şans vermez” diye konuştu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Turgay Kıran’ın açıklamaları şu şekilde:

Trabzonspor - Galatasaray maçı hakkında ne düşünüyor?

Galatasaray’ın Türkiye’de oynadığı maçlarla Avrupa’da oynadığı maçlar arasında fark oluyor. Trabzonspor bu sezon iyi oynuyor. İyi bir mücadele bekliyorum. Trabzonspor gençlere önem veriyor ve dinamizme sahipler. Başkanıyla, camiasıyla bütünleştiler. Zor bir maç olacak. Gönlüm Galatasaray’ın kazanmasından yana.

Turgay Kıran: "Türkiye'nin geleceği her zaman gençlerdir"

Son yıllarda Trabzonspor’dan Avrupa piyasasına giden ve iş yapan oyuncular var. Türkiye’nin geleceği her zaman gençlerdir. Bunu her zaman söylüyorum. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi doğruyu yapıyor. İyi bir takım kurdular. Onların da başarılı olmasını isterim.

Turgay Kıran: "Arda'nın Terim'in elini öpmesini doğru buldum"

Arda Turan Galatasaray’ın çocuklarından biridir. Avrupa’da iyi işler yaptığını düşünüyorum. Fatih Terim, Arda’nın büyüğüdür. El öpmesini doğru buldum. Terim de pozitif yaklaştı. Beklediğim de buydu. Spor bir ahlaktır, kültürdür. Bence buzların erimesiyle olması gereken oldu. Hem Terim hem de Arda doğru olanı yaptı.

Turgay Kıran: "Arda Turan'ın transfer olursa Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum"

Arda Turan’ın transfer olup olmayacağını bilmiyorum. Mustafa Cengiz ve yönetiminin, Terim’in kararıdır. Ben Arda Turan’ın Galatasaray’da başarılı olacağına inanırım.

Turgay Kıran: "Arda, futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyor"

Başakşehir genç bir camia. Arda gibi bir oyuncuya sahip çıktılar. Bu açıdan onları kutluyorum. Gördüğüm kadarıyla da Arda Galatasaray’da futbolu bırakmak istiyor. Arda, hak etmezse zaten kadroda şans vermez. Arda’nın artık aklını başına aldığını, delikanlılık dönemini geride bıraktığını düşünüyorum. Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de oynuyorsa, Arda da oynayabilir. Bu tabi ki bir temenni.

Senin için hazırladığımız haberler