Arda Turan için flaş transfer iddiası! Cenk Tosun'la takım arkadaşı mı olacak?

01.01.2018 - 12:15 | Son Güncellenme: 01.01.2018 - 12:15

Arda Turan için flaş transfer iddiası! Cenk Tosun'la takım arkadaşı mı olacak?

Barcelona'daki geleceği iyice yılan hikayesine dönen Arda Turan için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Bu sezon Barcelona ile hiçbir resmi maçta süre almayan Arda Turan ara transfer döneminde takımdan ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde menajeri Ahmet Bulut'la Londra'da görüntülenen milli futbolcu için birçok takımın adı geçse de henüz somut bir gelişme yaşanmadı. 

Türkiye'ye dönmezse...

Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesi ise bugün flaş bir iddiayı manşetlerine taşıdı. Türkiye'ye dönmek için büyük çaba sarf eden Arda'nın eğer bu gerçekleşmezse önünde iki seçenek olduğunu duyurdu. 

Cenk Tosun'la takım arkadaşı mı olacak?

Ahmet Bulut'un Arsenal'i ikna edemediği belirtilirken Arda'nın bir sonraki adresinin Everton ya da Milan olabileceği kaydedildi. Ahmet Bulut'un bunun için yoğun mesai harcadığına vurgu yapılırken 30 yaşındaki futbolcunun yıllık 7 milyon euroya yakın bir ücret kazanmasının sorun teşkil edebileceği belirtildi. 

Barcelona ayrıca 34+7 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle transfer edilen Arda için en az 20 milyon euroluk bir bonservis ücreti belirlemiş durumda. 

Fatih Terim'in gelişiyle birlikte Galatasaray'a dönmesi imkansız hale gelen milli futbolcu için Beşiktaş'ın devrede olduğu konuşuluyordu. Fakat başkan Fikret Orman, Arda Turan'ın transfer gündemlerinde olmadığını açıkladı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler