Arda Turan: "Messi ve Suarez'e en çok yardım eden bendim"

09.05.2020 - 10:22 | Son Güncellenme: 09.05.2020 - 10:29

Arda Turan: "Messi ve Suarez'e en çok yardım eden bendim"

Barcelona ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Arda Turan, eski takımının istenildiği kadar başarılı olamamasını sebep olarak Ernesto Valverde'yi gösterdi.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

33 yaşındaki futbolcu, Le 10 Sport ile yaptığı bir röportajda Barcelona'nın bir önceki teknik direktörü olan Ernesto Valverde'yi eleştirdi.

"Barcelona'dan ayrıldığımda üzülmedim"

Katalan ekibinden ayrıldığından üzülmediğini sözlerine ekleyen Arda Turan, "Barcelona'dan ayrıldığımda üzülmedim. Eğer orada başarısız olsaydım, üzülürdüm. Valverde bana oynamak için fırsat vermedi. Oysaki bir önceki sezonda Messi ve Suarez'e en çok yardımcı olan oyuncu bendim." ifadelerini kullandı.

"En az 3 sezon oynamak istiyorum"

Arda Turan daha önce Ajansspor'un Instagram yayınına katıldığında, "Daha 32 yaşındayım. 'Arda Turan bitti' haberleri nereden çıktı bilmiyorum. Ancak en az 3-4 sene daha oynamayı planlıyorum. Uzun yıllar sonra ilk kez sezon başı kampı geçireceğim. 3-4 sene daha en üst seviyede oynayabileceğimi herkese göstermek istiyorum. Planım bu yönde. Tabii futbolu bırakınca, işler bitince ailemle oturup, birlikte futbol sonrasında ne yapacağım hakkında karar vereceğiz." demişti.

ARDA TURAN, AJANSSPOR'A KONUŞTU!

Senin için hazırladığımız haberler