Arda Turan: “Sezon içinde doğrandık”

15.05.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 23:14

Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaybeden Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, maç sonu sarı-kırmızılı camiaya önemli mesajlar verirken TFF'ye de göndermede bulundu.

Arda Turan: “Sezon içinde doğrandık”

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da Arda Turan, Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, "Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Her zaman yoğun maç temposuna rağmen herkes elinden gelen katkıyı sağladı. İyi bir takım ruhu gösterdik. Sonu farklı olsun isterdik ama olmadı" dedi. 

Arda şöyle devam etti: "Denizli ve Beşiktaş maçını şampiyonluğu alacak kadar oynadık. Bugün ilk yarı 3-0, 4-0 bitecek maç, 1-0 geride bitiyor. Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’ne götürmek için elimizden geleni yapacağız. Tekrar ayağa kalkacağız." 

Sarı kırmızılı futbolcu, "İnsanların düşündüğünün aksine hoca ben takım arkadaşlarım bazen agresif olabiliriz ama yönetenlerle farklılıklarımız var. Futbolu nasıl daha geliştirebiliriz diye bakıyoruz. Galatasaray taraftarı her zaman en iyisini ve şampiyonluğu ister. Ben de onu istiyorum. Bugün ben de birçok mesaj aldım emeğiniz için ruhunuz için teşekkürler diye" ifadelerini kullandı. 

Arda Turan sözlerini, "Denizli’de 1 gol yemesek belki şampiyonduk. Federasyonun kimi Fatih Terim düşmanı, kimi Arda Turan düşmanı. Onlarla ilgili konuşmak istemiyorum. Sezon içinde doğrandık biz bunu çok hissettik. Bunlarında üstesinden gelir Galatasaray" cümleleriyle bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler