Arda Turan: ''Terim'in bir gülüşü bir taktiği bizim için dünyalara bedel''

22.12.2020 - 21:31 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 21:35

Son dakika spor haberleri… Arda Turan, Göztepe galibiyeti, teknik direktör Fatih Terim ve haftaya oynanacak Trabzonspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, Göztepe' 3 golle geçti. İşte Arda Turan'ın maç sonu açıklamaları...

Galatasaray, TFF Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. Arda Turan, 12. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

33 yaşındaki futbolcu, maçın ardından yaptığı açıklamada 'Takım arkadaşlarıma elimden geldiğince liderlik yapmaya çalışıyorum' dedi.

 

80 yaşında hayata veda eden Trabzonspor'un ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Özkan Sümer ve Covid-19 nedeniyle vefat eden Ultraslan'ın İzmir koordinatörü Ulaş Bayram ile ilgili konuşan Arda Turan, ''Özkan hocayı kaybettik. Türk futbolu için çok büyük bir insandı. Başta Trabzonspor'un son bizlerin başı sağolsun. Çok sevdiğim Ulaş hayatını kaybetti. Bu galibiyet ona gelsin'' ifadelerini kullandı.

''Fatih Terim, Galatasaray'ın kendisidir''

Göztepe karşısında alınan galibiyet ve Fatih Terim hakkında konuşan tecrübeli oyuncu, ''Burada arkadaşlarıma katkı sağlamak istiyorum. Keşke seyirciyle gol atabilseydim. Umarım daha güzel günler yaşayacağız. Maça baskılı başladık. 2-1'e gelince maç insanın aklına kötü şeyler geliyor. Baskı yedik ancak çok da güzel işler yaptık.  Ligde kazanmak çok değerli. Kazandığımız için çok mutluyuz. Fatih Terim, Galatasaray'ın kendisidir. Fatih Terim'in olmadığı her yer hissedilir. Hocamızın bir gülüşü bir taktiği bizim için dünyalara bedel. Onun için her şeyi yaparız. Tepkiler sadece faullereydi. Oyun oynansın istiyoruz. Hocamın yetiştirdiği müthiş yardımcıları var. Biz bir bütünüz. Marcao önemli bir eksik ama her oyuncuya ihtiyaç var'' dedi. 

Arda Turan, Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirerek sözlerini noktaladı:

''Trabzonspor deplasmanında en iyi 11 ile çıkmayı umut ediyoruz. Final havasında olacak''

Senin için hazırladığımız haberler