Arda Turan Giresunspor maçının ardından tribünlerden özür diledi

08.01.2022 - 21:42 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 22:00

Galatasaray'ın kendi sahasında 1-0 kaybettiği GZT Giresunspor maçından sonra kaptan Arda Turan tribünlere giderek takım adına taraftardan özür diledi.

Galatasaray Giresunspor ile kendi sahasında sezonun ikinci yarısının ilk maçında karşılaştı. Soğuk havaya rağmen 21 bin Galatasaray taraftarı takımına destek verdi. Ancak maç sarı-kırmızılı taraftarların istediği gibi gitmedi. Konuk Giresunspor karşılaşmayı Süleymanov'un attığı golle 1-0 kazandı. 

Taraftardan sert tepki

Maçın ardından taraftarlar futbolcular ve Fatih Terim'e yoğun protesto gösterisinde bulundu. Teknik Direktör Fatih Terim'e, "Söylesene Fatih Hoca takım niye oynamıyor" tezahüratında bulunurken "Yönetim uyuma takımına sahip çık, O forma kutsaldır nasip olmaz herkese, Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın, Aşkımız renklere sizlere değil" gibi tezahüratlarla futbolcular ve yönetime sert tepki gösterdi.

Arda Turan tribünlerden özür diledi 

Taraftarın bu tepkisinin ardından soyunma odasına takım arkadaşlarıyla giden kaptan Arda Turan sahaya geri döndü. Kale arkasındaki tribünlere giden Arda Turan takım adına tribündeki taraftarlardan özür diledi. Turan taraftardan özür dileyip selam vererek tekrar soyunma odasına geri döndü. 

Senin için hazırladığımız haberler