Arda Turan'dan Flaş Semih Kaya Paylaşımı!

İsa Kethüda
05.12.2022 - 15:29 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 15:46

Son dakika haberleri... Son olarak Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen ve futbolu bırakan Arda Turan ve Semih Kaya'dan flaş bir paylaşım geldi.

Arda Turan'dan Flaş Semih Kaya Paylaşımı!

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Galatasaray forması giyen ve teknik direktörlük için kollarını sıvayan eski milli futbolcu Arda Turan, yine aktif futbol kariyerini sonlandıran Semih Kaya'nın da olduğu bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Arda Turan: "Hayırlı olsun o zaman"

Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Arda Turan, "Hayırlı olsun o zaman" ifadelerini kullandı. 

Arda Turan gelecek planları hakkında açıklamalar yaptı

35 yaşındaki eski milli futbolcu, geçtiğimiz aylarda Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin (GSYİAD), düzenlediği veda organizasyonunda gelecek planları hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia | İspanyol basını Ronaldo'nun yeni takımı duyurdu...
Habere Git

Turan, bir ekol hocası olmak istediğini belirterek İspanyol teknik direktör Josep Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiği anlayışı Galatasaray’a uygulamak istediğini söylemişti.

"Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a getirmek istiyorum"

İşte Arda Turan'ın o açıklamaları:

"Ajax’ın neler yaptığını merak ediyorum. Sonrasında tercihim yarı yolda bir takımla başlamamak. Bir ekol hocası olmak istiyorum. Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a getirmek istiyorum. 

"Hangi oyunu oynamak istediğime karar vermedim"

Hedefi olan, bir projesi olan bir takımla başlayabilirim. Hangi oyunu oynamak istediğime karar vermedim. Barcelona ve City’nin oynadığı oyunu kaliteli oyuncularla oynamak gerekiyor. 

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim yıldız isim için harekete geçti! Ocak ayında...
Habere Git

"Ben daha çok işin gerçekçi tarafından yanayım"

Bu oyun tarzının Türkiye'ye uygun olmadığını düşünüyorum. Ben daha çok işin gerçekçi tarafından yanayım. Rakip eğer size baskı yapıyorsa direkt oynamaktan da yanayım.

"Galatasaray'a uygulamak istiyorum"

Barcelona’nın Manchester City'nin oynadığı oyunu, doğaçlama futbolla birleştirmek istiyorum. Bunu da en iyi şekilde Galatasaray'a uygulamak istiyorum. Geçen sene Barcelona'ya elendik. Çok iyi pas yaptık. Bir teknik adamın takıma hakim olması gerekir. 

Ali Sami Yen coşkusunu bilirseniz 75. dakikada, kendi yarı sahandaki bir faulü pas olarak kullanmayabilirsiniz. Oraya bir uzun top atıp seyirci ile beraber oraya yıkılabilirsiniz. Çünkü özellikle Galatasaray taraftarı, o topu o kaleye sokar. Pas oyunu çok geçerli ama kulüp kültürü ile beraber daha değerli şeyler yapabiliriz"

İlgini Çekebilir
Aslan, yıldız isimle anlaştı! 13 milyon TL...
Habere Git

Ümraniyespor iddiası

Öte yandan, teknik direktörlük için kollarını sıvayan hatta katıldığı programlarda ekibini bile oluşturduğunu ifade eden Arda Turan'ın, İstanbul ekibi Ümraniyespor'un başına geçeceği iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler