Atletico Madrid - Barcelona Maçında Arda Turan’ı Alkışlandı

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 00:28 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 00:48

Bir dönem Atletico Madrid ve Barcelona forması giyen eski milli oyuncu Arda Turan’ı kulüplerinin taraftarları alkışlayarak karşıladı. İşte detaylar...

Atletico Madrid - Barcelona Maçında Arda Turan’ı Alkışlandı

AJANSSPOR HABER

La Liga Santander’in 16. haftasında oynanan Atletico Madrid- Barcelona maçını tribünden takip eden eski milli futbolcuyu her iki takımın taraftarları alkışlayarak selamladı. 

Wanda Metropolitano'da Arda Turan sesleri

Mücadele öncesi stadyumda adı anons edilen Arda Turan’ı gören Athletico Madrid ve Barcelona taraftarları ayakta alkışladı. Ayrıca La Liga'nın resmi Twitter hesabı o anları, "Wanda Metropolitano'da özel bir konuk" iifadesiyle paylaştı.

Rekor bonservisle Atletico Madrid'e gitti

Henüz 24 yaşındayken 2011 yılında rekor bonservis bedeliyle Galatasaray’dan Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan, 13 milyon avroya İspanyol ekibinin kadrosuna katılmıştı. Bu rakam o dönem Türkiye'den transfer edilen yerli bir oyuncu için ödenen en yüksek bonservis bedeli olarak kayıtlara geçmişti.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'dan başka bir derbi yorumu!
Habere Git

Barcelona kariyeri

Futbol kariyerinin zirvesini 2015-2016 sezonu öncesinde transfer olduğu Barcelona'da yaşayan Arda Turan, Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Katalan ekibinde 55 karşılaşmada forma giyen Turan, 15 kez topu filelerle buluşturdu. Arda, Barcelona ile bir La Liga, iki Kral Kupası, bir İspanya Süper Kupası, bir FIFA Kulüpler Dünya Kupası, bir UEFA Süper Kupası kaldırmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler