Arda Turan'a nikah töreninde sürpriz transfer teklifi!

04.02.2020 - 05:01 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 05:01

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Arda Turan ve Adebayor transfer itirafı geldi.

1.Lig'de bu sezon hedefi mutlak şampiyonluk olan ve ara transfer döneminde de birçok tecrübeli ismi kadrosuna dahil eden Adana Demirspor'da son dakika Arda Turan ve Adebayor gelişmesi yaşandı!

Ajansspor'dan Salim Manav'a konuşan Murat Sancak, "Adebayor ile görüştük, transferi gerçekleşmedi. Arda Turan'la da oyuncumuz Emre Uğur Uruç'un nikah töreninde görüştüm. Kendisi çok sevdiğim arkadaşım, kendisiyle konuştum da. Süper Lig'e çıkarsak Arda'yı transfer etmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Arda Turan hangi takıma transfer olacak?

Arda Turan ligin ilk yarısında şampiyonluk yarışı veren Başaşehir kadrosunda  kiralık olarak bulunuyordu. Yıldız futbolcu devre arasında İstanbul temcilsi ile karşılıklı anlaşarak yollar ayırdı ve uzun süre Galatasaray'a transferi gündemde kaldı. Arda Türkiye'de transfer dönemi süresince herhangi bir takımla anlaşamadı ve boşta kaldı.

33 yaşındaki futbolcu ligin ilk yarısında ligde 9 maçta forma giydi.  Arda'nın Barcelona ile sözleşmesi sezon sonuna kadar devam ediyor. Barcelona kulübü Arda'yı kulüp bulması için serbest bıraktı.

Transfer dönemi devam eden ülkeler.. Arda - Diagne nereye gidecek ?

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler