Arda Turan'a 2. Lig'den transfer teklifi geldi

30.06.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 12:07

Galatasaray ile olan sözleşmesi bugün itibarıyla sona eren ve emekli olup olmayacağı merak konusu olan Arda Turan'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Arda Turan'a 2. Lig'den transfer teklifi geldi

Sarı kırmızılı kulüpte Arda turan dönemi bugün itibarıyla sona eriyor. Altyapısında yetiştiği Galatasaray'da 3. dönemini geçiren 35 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu akşam sona eriyor. Yaptığı açıklamada Süper Lig'de Galatasaray'dan başka bir kulüpte forma giymeyeceğini dile getiren Arda Turan'a sürpriz bir teklif geldi.

İskenderunspor'dan Arda Turan'a davet

Bu sezon yükseldiği Spor Toto 2. Lig'deki ilk sezonunda şampiyonluk olmak isteyen İskenderunspor'dan Arda Turan'a davet geldi.  

"Camiamızın kapısı sonuna kadar Arda Turan'a açıktır"

Yerel basından 8. Gün'de yer alan habere göre; İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat tecrübeli futbolcuya çağrıda bulunarak, "Arda Turan, Türk futbolu için bir değerdir. Camiamızın kapısı sonuna kadar Arda Turan'a açıktır." dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan: ''Futbol oynayacağımı düşünmüyorum."
Habere Git

Riekerink ve Aydın Yılmaz

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink'in CEO'su olduğu İskenderunspor'da geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı kulübün eski oyuncusu Aydın Yılmaz forma giymişti.

Süper Lig ekibinden transfer yaptı

İddialı bir kadro kurmak isteyen Akdeniz temsilcisi, Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'dan 21 yaşındaki golcü Fuat Bavuk'u transfer etti.

Senin için hazırladığımız haberler