Arda Turan'dan Milli Takım ve Arda Güler Yorumu

Akın Ungan
28.03.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 22:36

Arda Turan, Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi milli takımda görev alıp almayacağı ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında açıklama yaptı.

Arda Turan'dan Milli Takım ve Arda Güler Yorumu

Geçtiğimiz sene kariyerini noktalayan Türkiye'nin en kariyerli futbolcularından Arda Turan, A Milli Takım'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde oynadığı Hırvatistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"İnanıyorum ki Avrupa üçüncülüğünü daha ileriye taşırlar"

TRT Spor kanalında konuşan Arda Turan, "Çok yetenekli ve kaliteli bir milli takımımız var. Eleme gruplarını geçip şampiyonalarda derece bekliyoruz. İnanıyorum ki bizim yaptığımız Avrupa üçüncülüğünü daha ileriye taşırlar" ifadelerini kullandı.

"Hırvatistan'ın bizi çok zorlayacağını düşünmüyorum"

Hırvatistan'ı değerlendiren Arda Turan, "Başarılardan sonraki elemeler her zaman zordur. Hırvatistan'ın bizi çok zorlayacağını düşünmüyorum. Taktiksel olarak disiplinleri olacaktır ama bizim bireysel oyuncularımız ve coşkumuz onların taktiğini yenecektir" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı!
Habere Git

"Hepimiz onu görünce çok heyecanlanıyoruz"

A Milli Takım kadrosunda yer alan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında konuşan Arda Turan, "Muhteşem bir yeteneğe sahip. Hepimiz onu görünce çok heyecanlanıyoruz ama tabii ki bu milli takımda çok değerli ve kıymetli oyuncular var" dedi.

"Ülke tarihinin en iyi futbolcusu olması dileğiyle"

Sözlerine devam eden eski milli futbolcu, "O da zamanı geldiğinde en iyisini yapacaktır. Bugün sırası gelirse bugün yapar. Önünde çok uzun yıllar var. Ülke tarihinin en iyi futbolcusu olması dileğiyle" diye konuştu.

"En doğru zamanda, en iyi şartlarda gelmek lazım"

Arda Turan, A Milli Takım'da görev alıp almayacağı ile ilgili sorulan soruya ise şu şekilde cevap verdi: "En doğru zamanda, en iyi şartlarda gelmek lazım. UEFA kursundan bugün çıktım. Önce eğitimi tamamlayalım. Ayaklarımız yere bassın. Ben buradayım ülke futboluna hizmet etmek için en iyisini yapabileceğime inanıyorum"

Senin için hazırladığımız haberler