Arda Turan'dan bir ilk! 14 yıllık kariyerinde...

27.04.2019 - 11:30 | Son Güncellenme: 27.04.2019 - 14:30

Arda Turan'dan bir ilk! 14 yıllık kariyerinde...

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’de forma giyen Arda Turan, verimsiz bir sezon geçiriyor. Sakatlığı sebebiyle kalan haftalarda forma giyemeyecek olan futbolcu, kariyeri adına da bir ilki yaşıyor.

Başakşehir, Arda Turan'dan istediği verimi alamadı

Başakşehir, şampiyonluk yarışında önemli bir koz olarak kullanmak için kadrosuna kattığı Arda Turan’dan istediği verimi alamadı. Başakşehir ile 9'u ilk 11 olmak üzere 16 maça çıkan,bBu karşılaşmalarda 800 dakika süre lan Arda, 2 asistte kaldı.

Arda Turan kariyerinde bir ilki yaşıyor

Görev aldığı 16 maçta da gol atamayan Arda, profesyonel kariyerindeki 14. sezonunda bir ilki yaşamış oldu.

Arda Turan'ın gol atamadığı bir sezon...

Kariyerinde geride kalan 14 sezonda Manisaspor, Galatasaray, Atletico Madrid, Barcelona ve Medipol Başakşehir formaları giyen 32 yaşındaki oyuncu, ilk kez gol atamadığı bir sezon geçirmenin üzüntüsünü yaşayacak.

Arda Turan'ın Başakşehir ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

2018 Ocak ayında Katalan ekibi Barcelona'dan 2,5 yıllığına kiralık olarak Başakşehir’e katılan Arda Turan'ın 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Arda Turan'ın geleceğinde Abdullah Avcı etkili olacak

Yakın zamanda adı transferde Galatasaray ile de anılan Arda Turan’ın geleceğiyle ilgili kararda teknik direktör Abdullah Avcı’nın görüşü de etkili olacak. (AJANSSPOR)

Ayrılacağı iddia edilmişti

İspanya'da El Confidencial gazetesi, Arda Turan'ı her transfer döneminde başka bir takıma gönderme hakkına sahip olan Barcelona'nın yıldız oyuncuyu bu yaz satmak istediğini iddia etti.

Başakşehir'den açıklama

Medipol Başakşehir resmi internet sitesinden Arda Turan ve Epureanu'nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

İşte Medipol Başakşehir'in yaptığı açıklama:

Takımımızın dün yaptığı antrenman sırasında sağ ayak yan bağlarında kısmi yırtık oluşan oyuncumuz Arda Turan’ın tedavisine başlanmış olup; ilerleyen günlerde yapılacak kontroller ile sahaya dönüş süreci şekillenecektir.

Sol dizindeki enfeksiyon nedeni ile bir süredir takım antrenmanlarına katılamayan oyuncumuz Alexandru Epureanu Barcelona’da özel bir hastanede ameliyat olmuştur. 

Başarılı geçen ameliyat sonrası tedavi ve rehabilitasyon süreci takım sağlık ekibimizin kontrolünde devam etmekte olup, oyuncumuz en kısa sürede saha çalışmalarına başlayacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler