Arda Turan'dan bir tartışmalı paylaşım daha: "Başarılar Barcelona!"

Feride Kara
20.03.2022 - 23:38 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 23:46

Galatasaray'da uzun zamandır kadroda yer almayan Arda Turan eski takımı Barcelona'nın bu akşam oynadığı Real Madrid maçı öncesi paylaşım yaparak başarı diledi

Arda Turan'dan bir tartışmalı paylaşım daha: "Başarılar Barcelona!"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da bu sezon en çok tartışılan isimlerin başında gelen Arda Turan konuşulacak bir paylaşım yaptı. 

Tartışmalı Barcelona paylaşımı

Göztepe ile İzmir'de oynanan maç öncesinde kadroda yer almayan Arda Turan eski teknik direktörü Fatih Terim ile çekildiği fotoğrafını paylaşmış ve büyük tartışmalara sebep olmuştu. Bu akşam ise Arda Turan eski takımı Barcelona'nın Real Madrid ile yapacağı maç öncesinde  "Vamos Barcelona. El Clasico." diyerek başarılar diledi. Barcelona Perşembe akşamı Galatasaray'ın rakibi olmuş ve 2-1'lik skorla sarı kırmızılı takımı UEFA Avrupa Ligi'nden elemişti.

Arda Turan'ın performansı

Arda Turan geçen sezon 32 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 kez de Avrupa Ligi elemesinde forma giydi. Bu karşılaşmalarda 4 gol attı, 2 de asist yaptı. Galatasaray kaptanı bu sezonsa 4 Süper Lig, 2 Şampiyonlar Ligi elemesi ve 3 Avrupa Ligi elemesinde görev yaptı. Sadece bir asist yapabilen oyuncu en son 6 Şubat 2022'de 1-1 berabere biten Alanyaspor karşılaşmasının son dakikasında oyuna girdi.

Senin için hazırladığımız haberler