Arda Turan'dan derbi açıklaması! "Galatasaray kazanırsa..."

19.09.2024 - 17:32 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 17:38

Trendyol Süper Lig takımlarından Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, haftasonu oynayacakları Beşiktaş maçı ve Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında konuştu.

Arda Turan'dan derbi açıklaması! "Galatasaray kazanırsa..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Eyüpspor, Beşiktaş'a konuk olurken; Fenerbahçe ve Galatasaray da Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, kritik karşılaşmalar öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Çok iyi bir Beşiktaş var"

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Beşiktaş ile oynayacakları maç hakkında şunları söyledi: "Bu sene çok iyi bir Beşiktaş var. Başlarında mükemmel bir hocaları var. Süperstarların süper oynadığı bir Beşiktaş var. Maçı güzelleştirmeye çalışacağız. Pazar günü İnönü'de oynamak çok özel olacaktır."

"Ben Galatasaraylıyım. Kazanırsa..."

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Arda Turan, "Saha içinde kalan, eğlenceli ve iyi oyunların oynandığı, hakemin konuşulmadığı bir derbi olsun. İki tarafa da başarılar diliyorum. Ben Galatasaraylıyım. Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama benim tek baktığım şey Eyüpspor ve Eyüpspor'un çıkarları" dedi.

"Umarım Avrupa sahnesinde de karşılaşırız"

Geçtiğimiz haftasonu Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı Kayserispor ile oynadıkları maça da değinen Arda Turan, ""Burak Yılmaz zaten benim yüzümden hoca olmuştu. Futbolun önemli figürleriydik, futboldan sonra bunların olması da normal. Umarım Nuri gibi Avrupa sahnesinde de karşılaşırız" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler