Eyapspor'da Arda Turan'dan dev transfer hamlesi! Süper Lig'in iki yıldızı...

Özgür Koç
19.05.2024 - 15:48 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 15:59

Arda Turan yönetiminde Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, ses getirecek bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul ekibi transferde Süper Lig'in iki yıldızını gündemine aldı.

Eyapspor'da Arda Turan'dan dev transfer hamlesi! Süper Lig'in iki yıldızı...

AJANSSPOR - HABER

Önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, ligde kalıcı olmanın yanı sıra rakiplerine korku salacak bir kadro kurmak için transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Cenk Tosun ve Onur Bulut bombası

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı İstanbul ekibi, siyah- beyazlılarla sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun'un ardından Onur Bulut'la da yakından ilgilenmeye başladı.

Onur Bulut için teklif yapılacak

haberin detayında, eflatun sarılıların, Beşiktaş'ın 202-23 sezonun başında Kayserispor'dan 1 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı 30 yaşındaki sağ bek Onur Bulut için siyah beyazlı takıma teklifte bulunabileceği kaydedildi.

Cenk, Beşiktaş ile anlaşamazsa İstanbul'da kalabilir

Eyüpspor'un Beşiktaş'taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz yeni kontrat konusunda anlaşma sağlayamayan Cenk Tosun için de temaslara başlayacağı kaydedildi. Deneyimli golcünün siyah-beyazlılarla anlaşma sağlayamaması durumunda İstanbul'da kalmaya sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler