Arda Turan'dan iki transfer! Biri Galatasaray'dan biri Fenerbahçe'den...

05.08.2024 - 10:30 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 12:27

Arda Turan yönetiminde yeni sezona hazırlanan Eyüpspor, transferde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosunda düşünmediği iki futbolcuyu gündemine aldı. İşte detaylar...

Arda Turan'dan iki transfer! Biri Galatasaray'dan biri Fenerbahçe'den...

Tarihinde ilk kez mücadele edeceği Süper Lig'de Arda Turan yönetiminde kalıcı olmayı hedefleyen Eyüpspor, yaz transfer döneminde dikkat çeken hamleler yaptı.

7 transferin ardından gündemde iki yıldız var

Dorukhan Toköz, Emre Akbaba, Umut Meraş, Mame Thiam, Fredrik Midstjö, Tayfur Bingöl ve Chatzigiovanis gibi oyuncuları transfer eden Eyüpspor bu kez gözünü Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözden çıkardığı iki yabancı futbolcuya çevirdi.

Sergio Oliveira gündemde

Sabah Gazetesi'nin haberine göre eflatun sarılıların hedeflerinden biri Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un üstünü çizdiği isimlerden portekizli orta saha Sergio Oliveira. Sarı kırmızılı takımda 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

LaLiga ekibi Valencia'nın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen tecrübeli oyuncu Galatasaray'da 58 resmi maçta 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Ryan Kent de listede

Öte yandan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'i de listesine aldığı bildirildi.

İngiliz kanat oyuncusunun İngiltere'ye dönebileceği Championship ekibi Leeds United'ın 27 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiği kaydediliyordu. Ancak Kent için somut hamle, Eyüpspor'dan geldi.

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezonun başında transfer olan Ryan Kent, sarı-lacivertli formayla 19 resmi maçta forma giydi. 1 gol ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler