Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan seçim yorumu

Akın Ungan
18.07.2024 - 17:45 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 17:48

Son dakika | Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor'un yeni teknik direktörü Arda Turan, TFF'de gerçekleştirilen başkanlık seçimini yorumladı. İşte detaylar.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan seçim yorumu

AJANSSPOR HABER

2023/24 sezonunda TFF 1. Lig'de Eyüpspor'u şampiyon yapan teknik direktör Arda Turan, yeni sezonda İstanbul temsilcisi ile birlikte Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek. Genç teknik adam, Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) gerçekleştirilen Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki başkanlık seçimini yorumladı.

"Ufak tefek gerginlikler olsa da..."

A Spor'a konuşan Arda Turan, "İki adaya da böyle seçim ortamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Ufak tefek gerginlikler olsa da genel seçim atmosferinden uzak, sakin, saha dışı tartışmalardan sıkılmış delege topluluğu görüyorum. Umuyorum bu seçim büyük bir adım olur. Hayırlı bir seçim olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonra daha keyifli hale gelecek" dedi.

"İlk hedef ligde kalmak"

Turan, "Oyunun iki yönünü de oynamaya çalışan, cesaretli ama haddini bilen bir Eyüpspor olacak. İlk hedef ligde kalmak. Eyüpspor'u son takım olarak gören veya İstanbul'u isteyen oyunculardansa futbol ateşiyle yanan oyunculara gitmeye çalışıyoruz. Bu maddi şartlarda transfer yapmak kolay değil" ifadelerini kullandı.

"Maça bekliyoruz"

Arda Turan son olarak, "Kasımpaşa'da oynuyoruz. İstanbul'un göbeğinde, hafta sonları eğlenebilecekleri imkanları sunabiliriz. İnsanları maça bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler