Arda Turan'dan veda ifadeleri

23.06.2016 - 02:02 | Son Güncellenme: 23.06.2016 - 11:23

İtalya'nın İrlanda'ya 1-0 yenilmesinin ardından Euro 2016'ya veda eden Türkiye Milli takımında kaptan Ardan Turan, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

İşte Arda'nın mesajı;

"Bir masaya oturduk hep beraber üzüntülerimizi sevinçlerimizi koyduk ortaya kocaman adamların ağladığını gördüm. Bu sefer ben ağlamadım teselli tarafındaydım kardesinin gözyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor.

Bu fotoğrafa baktığımda herhalleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gördüm bir ömür boyuda öyle görücem bu akşam herkese olduğu gibi bizede zordu halada zor ama bütün bunları bıraktığımızda geriye bayrağımız ülkemiz milletimiz kaldı biz sizler için burdaydık bayrağımızı dalgalandırabilmek için azda olsa bunu yaptığımıza inanıyorum futbolla ilgili elimzden geleni yaptık bazen futbol böyle olmuyor . sizin bu futbolla ilgili kırgınlıgınız üzüntünüz kızgınlıgınız varsa basımızın üstüne bilirizki halkımız bizi çok sevdiginden böyle yapar...

Bize gelince hakkımız varsa helaldir...!!! Siz herseyin en güzelini hakediyorsunuz benim güzel ülkem 🇹🇷 iyi geceler hayırlı sahurlar"

Senin için hazırladığımız haberler