Arda Turan'ın, Berkay'ın Eşi Özlem Şahin'e Cinsel Taciz Davasında Burak Yılmaz Tanıklık Yaptı

Akın Ungan
09.06.2022 - 16:25 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 16:38

Arda Turan'ın sanatçı Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e cinsel tacizden yeniden yargılandığı davada Burak Yılmaz tanıklık yaptı. İşte detaylar...

Arda Turan'ın, Berkay'ın Eşi Özlem Şahin'e Cinsel Taciz Davasında Burak Yılmaz Tanıklık Yaptı

Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e cinsel taciz iddiasıyla yargılandığı davada beraat etmişti. İstinafta bozulan karar sonrası Arda Turan, yeniden yargılandı. Uzun zamandır yurt dışında olduğu için tanık olarak ifadesi alınamayan Burak Yılmaz, ara celsede ifade verdi.

Burak Yılmaz tanıklık yaptı

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Arda Turan ve şikayetçi Özlem Şahin katılmadı. Tarafları, avukatları temsil etti. Arda Turan'ın tanık olarak gösterdiği Burak Yılmaz ise duruşmada ifade verdi.

"Bir arbede olayı oldu"

Burak Yılmaz, "Olay tarihinde bir mekanda eğleniyorduk. Hatırladığım kadarıyla bir arbede olayı oldu. Berkay'a yardımcı oldum. Dışarı çıkardım. Mekan çok kalabalıktı. Aralarındaki tartışma anını görmedim. Ayrıca Arda'nın, Özlem Hanım'la diyaloğuna şahit olmadım." ifadelerini kullandı.

"Berkay'ın burnu kanadı"

Konuşmasına devam eden Burak Yılmaz, "Arda ile Berkay arasında 2-3 saniyelik bir konuşma geçti. Ancak uzak olduğum için ne konuştuklarını duyamadım. Sonra bir anda arbede oldu. Berkay'ın burnu kanadı. Dışarı çıkardım." dedi.

"Birisi silahımı getirin diye bir şey söyledi"

Yılmaz'ın, "Korumaları geldi. Birisi silahımı getirin diye bir şey söyledi. Ancak kim söyledi hatırlayamıyorum. Sonra da ben Arda'yı alıp oradan çıkardım. Arda benden yaklaşık 15 dakika sonra mekana gelmişti. Geldikten sonra hep yanımdaydı. Mekan çok kalabalıktı ve karanlıktı" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Özlem Şahin'in avukatı tarafların tekrar dinlenmesini istedi

Özlem Şahin'in avukatının ise Burak Yılmaz'ın, Arda Turan'ın yakın arkadaşı olduğunu hatırlatarak, ifadesine itibar edilmemesini vurguladı. Avukat, Arda Turan ve Özlem Şahin'in tekrar dinlenmesini talep etti.

Duruşma ertelendi

Mahkeme Özlem Şahin ve Arda Turan'ın mahkemede dinlenme talebinin reddine ve eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Senin için hazırladığımız haberler