Arda Turan'ın Galatasaray açıklamasına yanıt geldi!

05.04.2019 - 09:47 | Son Güncellenme: 05.04.2019 - 12:47

Arda Turan'ın Galatasaray açıklamasına yanıt geldi!

Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, Galatasaray’a transferinin neden gerçekleşmediğini anlatmış ve dikkat çeken sözler söylemişti. Arda’nın bu açıklamaları o dönemki yöneticilere soruldu.

Arda’nın sözleri gündeme bomba gibi düştü

Arda Turan’ın, “G.Saray beni istemedi. Utanıyorum bunu söylerken. G.Saray’a hiç yanlış yapmadım. Para kazandırarak gittim. Ayhan Hoca orada ona sorsunlar” söylemleri gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray yöneticilerinden Arda Turan açıklaması

Deneyimli oyuncunun bu açıklamalarını, eski başkan Dursun Özbek yönetimine soruldu. Yöneticiler “O dönem tüm transfer görüşmelerini Dursun Özbek yapıyordu. Dursun Özbek başkan, o dönemde bizzat Arda ile birebir bir görüşme yaptı. Yemekte bir transfer teklifi yapıldı. Arda, neden böyle bir yorum yaptı, bunu tam olarak anlamadık” ifadelerini kullandı.

Cenk Ergün: “Arda için şartlar oluşmadı”

Dönemin Sportif Direktörü Cenk Ergün “Arda’yı geçen sezon başında almak istedik. Görüştük ama bütün şartlar oluşmadı.” diye konuştu.

Ayhan Akman: "Arda'ya sıcak bakmadılar"

Dönemin yardımcı antrenörü Ayhan Akman ise “Teknik kadro olarak Arda’yı biz istedik. Teknik direktör Igor Tudor da Arda’nın takıma katılmasını istedi. Sistem konusunda aramızda konuşmalar oldu. Benim bildiğim Arda, Barcelona’dan bonservis konusunda bedava çıkacaktı. Ama yöneticiler, Arda’ya sıcak bakmadılar” ifadelerini kullandı.

Arda konusunda sert eleştiriler yapılmıştı

O dönemde taraftarın Arda konusunda yaptığı olumsuz baskı da yönetimin karar alamamasında etkili oldu. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler