Arda Turan'ın Galatasaray'a transferi hakkında flaş açıklama

11.01.2018 - 16:23 | Son Güncellenme: 11.01.2018 - 16:23

Arda Turan'ın Galatasaray'a transferi hakkında flaş açıklama

Transfer gündeminin zirvesinde yer alan Arda Turan hakkında dikkat çekecek açıklamalar geldi. Radyospor’da yayınlanan Başak Koç İle Sporun Ruhu programına konuk olan Arda Turan'ın Kariyer Danışmanı Okan Can Yantır, Milli futbolcuyla ile ilgili bilgi verdi.

Okan Can Yantır’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Arda Turan’ın menajeri olmadığım için transferiyle ilgili açıklama yapmam benim alanım değil. Arda Turan, ben bu şirketi kurduğumda ilk anlattığım sporcudur. Listenin zirvesine kendi adını yazdı ve 'Bu projenin arkasındayım' dedi."

"Dünya çapında çok futbolcu yetiştirmiş bir ülke değiliz. Arda Turan, bu ülkenin hayallerini süsleyen şeyleri yaptı. Hataları var mı, var… Ancak kendisi çok özel birisi. Barcelona’daki performansını herkes hatırlıyor; golleriyle, asistleriyle gurur duyduk."

"Herkesin düşüş dönemi olabilir, Arda Turan da bu dönemi yaşıyor. Magazinde okuduğumuz kadar bambaşka görüyorsunuz ama ben O’nun kadar iyi analiz yapan birisi görmedim. Sadece futbol değil; tenis ve basketbolu da aynı heyecanla izliyor."

"Arda Turan’ın şu an ihtiyacı olan şey, futbol oynamak. Antrenman yaparak belli seviyede kalmak çok zor. Şu an Barcelona’daki durumunu değerlendiriyor, futbol oynamayı çok özledi. Dünyada maddiyata en az değer veren insanlardan birisi. Öncelikli olarak projelerle ilgileniyor. İyi projeyle gittiğiniz zaman, maddiyatı ilk plana almaz."

"Arda Turan’ın Galatasaray sevgisini biz tartışamayız. Galatasaray’ın sadece futbol değil, basketbol maçlarını da nasıl izlediğini biliyorum, çok iyi bir Galatasaraylı’dır. Bütün açıklamalarında 'Galatasaray, bana kapılarını açtığı sürece ben her zaman yanındayım' demişti. Bunun gereğini de her zaman yaptı, bu sene de yaptı. Arda Turan nereye imza atacaksa;

1- futbol özlemine karşılık verecek

2- projelerini iyi anlatmış bir yer olacaktır."

"Arda Turan Barcelona’da sevilmiyor diye manşet atmak, çok yaralayıcı… Barcelona’da Arda Turan’ın gezdiği yerlere gidin ne kadar çok sevildiğini göreceksiniz. Arda Turan’a Atletico Madrid’deyken Real Madrid taraftarının bize gelsene dediklerini biliyorum."

Nuri Şahin'in milli takımı bırakma gerekçesi

"Nuri Şahin, milli takımı bırakma gerekçesi bir serzeniş değil. 2018 Dünya Kupası’na gidip bırakmak istiyordu. Türkiye’de milli takımın bırakılması yanlış da algılanabilir. Milli takımı bırakma açıklamasını yapması için 1 aylık çalışma yaptık."

"Nuri Şahin, değişimin gücüne inanıyorum, bu bir bayrak yarışı, ben yer açarsam en azından birisi için yer açmış olurum dedi. Son koyduğu hedef 2018’di, olmadı. Kariyeri ile ilgili olarak da farklı planlarımız var."

Senin için hazırladığımız haberler