Galatasaray'da Arda Turan'ın Yeni Görevi Belli Oldu!

28.05.2022 - 08:18 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 08:30

Galatasaray haberleri. Galatasaray'da futbolu bırakıp bırakmayacağı merak konusu olan ve transfer teklifleri alan Arda Turan'ın yeni görevi belli oldu.

Galatasaray'da Arda Turan'ın Yeni Görevi Belli Oldu!

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren, futbola devam edip etmeyeceğiz henüz belli olmayan ve transfer teklifleri alan Arda Turan'ın yeni görevi belli oldu. İşte detaylar.

ABD ve Katar'dan teklif

Sabah'ta yer alan habere göre; ABD ve Katar'dan teklifler alan Arda'nın Galatasaray'da 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçimi beklediği ortaya çıktı.

Altyapı sorumlusu

Dursun Özbek'in başkan olması halinde deneyimli ismin altyapı sorumlusu olarak Sarı-Kırmızılı kulüpte yeni bir kariyere yelken açacağı öğrenildi.

U-19 Takımı'n maçını takip etmişti

Son dönemde Florya'daki altyapı maçlarını kaçırmayan 35 yaşındaki yıldız, U-19 Takımı'nın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği derbiyi Kadıköy'de tribünden takip etmişti.

Florya'da işbaşı yapmaya sıcak bakıyor

Futbol altyapısını Galatasaray'da alan Arda Turan, antrenörlüğü seçmesi halinde Florya'da işbaşı yapmaya sıcak bakıyor.

Dursun Özbek devam etmesini istiyor

Dursun Özbek ve listesindeki Erden Timur da tecrübeli oyuncunun devam etmesini istiyor. Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun ise Arda Turan ile ilgili bir düşüncesi bulunmuyor.

İlgini Çekebilir
Arda Turan: "Eşim de bana sordu"
Habere Git

"Kararı yakında açıklayacağım"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Arda Turan şu ifadeleri kullanmıştı:


"Aslında yaşadığım kötü bir şey yok. Hayatım boyunca yaşadığım uzun ve önemli bir kariyer vardı. Kariyerimle ilgili, benim için önemli insanlarla, annem-babamla, eşimle, hocamla, yakın dostlarımla konuşup bir karar alıp haber vereceğim dedim. Sadece buna saygı bekledim. Sonuç olarak evet sona doğru yaklaştım kesin. Belki de sondur. Tam olarak kararımı vermedim. Ama yakında açıklayacağım. Ben bir Galatasaraylı olarak kulübümü, camiamı çok seviyorum. Kimseye karşı bir kırgınlığım yok. Galatasaray için her şey iyi olacaktır. Söylenildiği kadar bir sıkıntı yok. İnsanlardan şunu rica ediyorum; çok zorlu ve yorucu bir kariyerdi ama her şey çok güzeldi. O yüzden en azından kararımı alma konusun ya da açıklama konusunda birazcık sayfı bekliyorum. "

Senin için hazırladığımız haberler