Arda ve Nuri'den çocuklara destek!

18.01.2016 - 12:49 | Son Güncellenme: 18.01.2016 - 12:49

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfının (TOÇEV), sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini 9 Şubat'ta "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" konserinde buluşturacağı projeye, milli futbolcu Arda Turan, Nuri Şahin ile dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da katıldı.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun programları nedeniyle TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" konserine katılamayacak olan Turan ve Şahin, vakfa yaptıkları bağışla projeye dahil oldu. 

Proje kapsamında Mustafa Ceceli ile düet yapacak olan Kenan Sofuoğlu sahne performansının yanı sıra oğlu Hamza Sofuoğlu adına vakfa bağışta bulunarak oğlunun adını yaşatmak istedi. 

Arda Turan, proje kapsamında pek çok milli sporcunun, ünlü sanatçılarla sahneye çıkacağına değinerek, şunları kaydetti:

"Sevgili Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, topluma değer katacak güzel işler yaptılar şimdiye kadar. Bu projede de o gece benim de sahneye çıkmamı istediler. O sahnede olmayı çok istedim ama yoğun programım buna engel oldu. Ama orada olamasam bile kalbim başta sevgili arkadaşım Mehmet Topal olmak üzere diğer sporcu ve sanatçı dostlarımla birlikte olacak."

Nuri Şahin ise geceye katılıp çocukları için şarkı söylemek istediğini ancak tüm çabalarına rağmen programını ayarlayamadıklarını kaydederek, gecede fiziken bulunamasa bile ruhen orada olacağını ve söylenen şarkılara alkış tutacağını belirtti.

Kenan Sofuoğlu da "Çocuk denince bende tüm hayat durur. Bu nedenle projede varım. Meleğimizin adının çocuklara hizmet edecek bir merkezde yaşaması bize tarifsiz duygular yaşatıyor. Umut ediyorum ki; gelecek bağışlarla bu merkez bittiğinde, sevincimiz katlanarak artacak" ifadelerini kullandı.

- Proje

Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü ve futbolcular Mehmet Topal ile Serkan Balcı'nın öncülüğünde 9 Şubat'ta TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek gecede sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Funda Arar, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Nilüfer, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara ve Ziynet Sali çıkacak.

Sanatçılara, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, FİFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, futbolcular Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu, Gökhan Töre, Nuri Şahin, Olcan Adın, Serkan Balcı, Mehmet Topal, Semih Kaya ve Volkan Demirel, tenisçi Çağla Büyükakçay, milli voleybolcular Eda Erdem Dündar ve Neslihan Demir, boksör Gökhan Saki, Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi Hidayet Türkoğlu, eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile eski dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner eşlik edecek.

Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak. TİM Maslak Show Center'da 9 Şubat'ta gerçekleştirilecek konserin biletleri, BİLETİX üzerinden satılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler