Arda Turan'dan antrenmanda ilginç gönderme! 'Jübile yaparken onu da götüreceğim'

02.03.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 14:40

Konyaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışmayla sürdüren Galatasaray'da Arda Turan'ın antrenmanda muhabirler arasında ilginç bir diyalog yaşandı. İşte detaylar...

Arda Turan'dan antrenmanda ilginç gönderme! 'Jübile yaparken onu da götüreceğim'

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Galatasaray’da son günlerde gündemin en önemli isimlerinden olan kaptan Arda Turan'ın antrenman sırasında muhabirlerle yaşadığı diyalog dikkat çekti.

"Jübile yaparken onu da yanımda götüreceğim"

Fanatik'in haberine göre; Fatih Terim ile geçtiğimiz günlerde verdiği poz tartışma konusu olan ve Burak Elmas tarafından 'Yanlış bir fotoğraf verdi' şeklinde eleştiriye uğrayan Arda Turan, muhabirlerin yanından geçtiği esnada gülerek "Bana futbolu bıraktırdınız jübile yaptırdınız. Jübile yaparken onu da yanımda götüreceğim." ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
Domenec Torrent "Sezon başında başlasaydım..."
Habere Git

"Kimi götüreceksin kaptan?" 

Arda Turan muhabirlerin "Kimi götüreceksin kaptan?" şeklindeki soruya ise yanıt vermedi.

Galatasaray'da son döremde teknik direktör Domenec Torrent tarafından maç kadrosuna alınmayan 35 yaşındaki futbolcunun kadro dışı bırakıldığı ve sezon sonunda kariyerini noktalayacağı iddia edilmişti.

Sarı kırmızılı kulüple ile olan sözleşmesi 2022 Haziran ayı sonunda bitecek olan Arda Turan bu sezon 9 karşılaşmada forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler