Arda'nın 11 yıllık hasreti! Maça kilitlendi...

17.01.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 15:56

Galatasaray haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Arda Turan, sarı-kırmızılı formayla en son 2011 yılında İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a karşı maça çıkmıştı. 33 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş deplasmanında fileleri havalandırdığı zaman ise tarihler 21 Şubat 2010'u gösteriyordu. İşte detaylar...

Arda'nın 11 yıllık hasreti! Maça kilitlendi...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray kaptanı Arda Turan hafta boyunca teknik direktör Fatih Terim'in en büyük yardımcılarından biriydi. Kriz gündeminden takım arkadaşlarını uzak tutmaya çalışan tecrübeli futbolcu Beşiktaş deplasmanındaki eski anılarını da anlatarak sarı-kırmızılı futbolcuları motive etti.

Sorumlulukları yerine getirdi

Galatasaray kaptanı Arda Turan, derbi öncesi yine üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdi. Futbolculuğu kadar takıma yapacağı ağabeyliği de düşünülerek teknik direktör Fatih Terim'in büyük çabasıyla sarı-kırmızılı takıma kazandırılan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş maçı hazırlıkları sırasında hocasının en büyük yardımcısı oldu. 

Hem hafta içi yaşanan kriz ortamından takımı uzak tutan Arda hem de taktik çalışmalarda arkadaşlarıyla teknik heyet arasında köprü oldu.

11 yıllık hasret

Galatasaray'dan ayrı kaldığı süreçte Atletico Madrid ve Başakşehir formalarıyla Beşiktaş deplasmanında ter döken Arda Turan, sarı-kırmızılı formayla en son 2011 yılında İnönü Stadı'nda maça çıkmıştı. 

Vodafone Park'ta yeniden gol sevinci yaşamak istiyor

Arda, Beşiktaş deplasmanında fileleri havalandırdığı zaman ise tarihler 21 Şubat 2010'u gösteriyordu. Arda 11 yıl sonra Dolmabahçe'de Vodafone Park'ta yeniden gol sevinci yaşamak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler