Arda'sız sıkıntı yaşanabiliyor!

12.02.2021 - 18:42 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 18:49

Galatasaray haberleri... Galatasaray'da kaptan Arda Turan iki maçlık cezasının onanması camiada tepkilere sebep olurken, tecrübeli futbolcunun yokluğu bu sezon önemli kayıplara da yol açtı. İşte detaylar...

Arda'sız sıkıntı yaşanabiliyor!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Sezon başında 9 yıllık aranın ardından yuvasına dönen Arda Turan, şu ana kadar beklentilerin çok üzerinde bir performans gösterdi. Kaptan, gerek hücum ve savunma katkısı gerek de arkadaşlarını ateşlemesi açısıdan takdir topladı.

2 maç ceza aldı

Fenerbahçe karşılaşması sonrası soyunma odasındaki tezahüratı sebebiyle 2 maç ceza alan Arda Turan için yapılan itiraz kabul edilmedi ve Tahkim Kurulu cezayı onadı. 34 yaşındaki futbolcu Alanyaspor maçının ardından Süper Lig'deki Kasımpaşa karşılaşmasında da oynayamayacak.

Arda'sız sıkıntı yaşanabiliyor

Sarı-kırmızılılar bu sezon Arda'sız maçlar kazansa da tecrübeli futbolcunun olmadığı bazı karşılaşmalarda Cimbom kritik kayıplar yaşadı.

Rangers mağlubiyeti

UEFA Avrupa Ligi'ne İskoçya'da veda eden Galatasaray'da Arda Turan, Rangers karşısında gribal enfeksiyon sebebiyle forma giyememiş ve sarı-kırmızılılar 2-1 mağlup olmuştu.

Türkiye Kupası'nda Arda'nın olmadığı Malatya deplasmanında oldukça zorlanan Galatasaray rakibini penaltılarla geçerken, çeyrek finalde ise Arda'sız çıkılan mücadelede Alanya'ya 3-2 mağlup olmuştu. 

Süper Lig'de kaptanın oynamadığı Rize ve Hatay karşılaşmalarını kazanan Cimbom, Kayseri maçında ise 2 puan bırakmış, Konya'ya mağlup olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler