Ardeşen Gençlik, kupaya veda etti
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Hentbol Kadınlar Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Polonya'nın Pogon Baltica takımına 31-26 yenilerek elenen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başkanı Sultan Rauf Oğuz, "Bizim arzu ettiğimiz sonuç bu değildi. Elendiğimiz için üzüntülüyüz" dedi.

Son 5 Haber

Kulüp başkanı açıkladı: "Cihan Çanak'ı istiyoruz"

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, transferi Radyospor'da açıkladı

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Ardeşen Gençlik, kupaya veda etti
Oğuz, yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmada 31-28 yendikleri Polonya temsilcisine, rövanş maçında 31-26 yenilerek kupaya veda ettiklerini belirterek, "Türkiye'de ligde, Avrupa'da kupada mücadele ediyoruz. Oyuncularımızın mental yorgunlukları vardı. Bizim arzu ettiğimiz sonuç bu değildi. Elendiğimiz için üzüntülüyüz" diye konuştu.
Hakemlerin ve gözlemcilerin zaman zaman tutarsız kararları olduğunu savunan Oğuz, şunları kaydetti:
"Bu kararlar bizim aleyhimize oldu. Bana göre spor camiasında doğru şeyler olmadı. Gelecek günlerde Türkiye kupaları ve ligdeki şampiyonluk kupası için mücadelemize devam edeceğiz. Bizi destekleyen yürekli taraftarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bunlar özveri isteyen konular. Bundan sonra bu taraftarları mahçup edecek maçlarımız olmayacak."