Arın: ''Her geçen gün üzerine koyan..."
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Arın: ''Her geçen gün üzerine koyan..."

Son 5 Haber

PSG uzatmalarda döndü! Lille deplasmanında puanlar paylaşıldı

Pendikspor - Bandırmaspor maçında kazanan çıkmadı

Çorum FK, Fenerbahçe'den Cengiz Ünder’i transfer etti

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi kadro bildirimi son gün ne zaman?

Kayserispor - Bursaspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Arın: ''Her geçen gün üzerine koyan..."
Hentbol Erkekler VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu 10. ve son maçında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımını 29-27 yenerek grubu üçüncü tamamlayan Beşiktaş Mogaz'ın antrenörü Müfit Arın, galibiyetle bitirdikleri için mutlu olduğunu söyledi.
Arın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadelelerinden dolayı rakiplerini kutladığını belirterek, "Galibiyetle bitirdiğimiz için mutluyum. Her geçen gün üzerine koyan ve liginde her zaman zirveyi zorlayan ama bunları yaparken yalnız bir Beşiktaş var. Bu başarıları, galibiyetleri alırken mutlak suretle taraftarlarca desteklenmek ve basında yeteri kadar yer alabilmek çok önemli.'' diye konuştu.
Dinamo Bükreş maçında iyi savunma ve iyi hücum yaptıklarını dile getiren Arın, şunları kaydetti:
''Savunmada disiplinliydik, bir an önce golü düşünmedik. Oyuna basan, topu erken kullanmayan ve geri koşan Beşiktaş vardı. Grubu üçüncü bitirdiğimiz için mutluyum, oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.''
Dinamo Bükreş Antrenörü Eliodor Voica ise Beşiktaş'ı tebrik ettiğini aktararak, iyi bir maç olduğunu belirtti.