Arina Fedorovtseva neden Çin'e transfer olduğunu açıkladı

15.07.2024 - 13:13 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 13:20

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'dan Arina Fedorovtseva gelecek sezon Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'ta forma giyecek olmasından bahsetti.

Arina Fedorovtseva neden Çin'e transfer olduğunu açıkladı

Arina Fedorovtseva'nın gelecek sezon Çin'de forma giyeceği belirtilmişti. Tianjin Bohai Bank'ta oynayacağı aktarılan Rus voleybolcu yeni açıklamalarında bu tercihinin nedeni hakkında konuştu.

"Çin'de oynamamın birçok sebebi var"

Match TV için açıklamalarda bulunan Arina Fedorovtseva gelecek sezon Çin'de forma giyecek olması hakkında şunları söyledi: "Gelecek sezon Çin'de oynayacağım. Bunun için birçok sebep var. Hepsini açıklayamam ama internette söylendiği gibi ve söylentilere göre bunlar sadece maddi şeyler değil. Ailem ve menajerimle bir karar verdik. Farklı deneyimler her zaman bir büyüme noktası ve konfor alanından çıkış yoludur.''

Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Fenerbahçe Medicana'nın Rus smaçörü Arina Fedorovtseva’nın gelecek sezon Çin'de forma giyecek olması taraftarları meraklandırdı. Fedorovtseva, Fenerbahçe'deki takım arkadaşı milli voleybolcu Melissa Vargas gibi Çin Ligi’nin bitmesinin ardından Türkiye'ye dönecek ve ligin ikinci yarısında Sarı Melekler'e katılacak. 

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın olimpiyat kadrosunda Ayça Aykaç sürprizi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler