Fenerbahçe, Cristian Pavon transferini bitiriyor!

Orhan Gülek
05.05.2022 - 12:32 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 12:40

Gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Fenerbahçe'nin Boca Juniors'lu futbolcu Cristian Pavon'un transferinde sona yaklaştığı iddia ediliyor

Fenerbahçe, Cristian Pavon transferini bitiriyor!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 11 maçın 10'undan galibiyetle ayrılmış ve taraftarlarını sevince boğmuştu. Sarı - lacivertliler, gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Arjantin basını, Fenerbahçe'nin Boca Juniors ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cristian Pavon'un transferinde sona yaklaştığını duyurdu

Fenerbahçe, Cristian Pavon transferini bitirmeye çok yakın

Arjantin basını, Boca Juniors ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cristian Pavon için Fenerbahçe'nin en güçlü aday olduğunu ve bitirmeye çok yakın olduğunu yazdı.

Atletico Mineiro ile Fenerbahçe, Pavon'u istiyor

Haberde; gelecek sezon Boca'da olmayacağının kesinleştiği belirtilen Pavon için Atletico Mineiro ile Fenerbahçe arasındaki savaştan sarı - lacivertlilerin galip çıktığı aktarıldı. Öte yandan 26 yaşındaki Pavon'un Atletico Mineiro'yu reddettiği ifade edildi. Ayrıca bir dönem dünya devleri Bayern Münih ve Barcelona da oyuncu için nabız yoklamıştı.

İlgini Çekebilir
İşe Nwakaeme'nin "Fenerbahçe'ye gitme" diyen taraftarlara cevabı!
Habere Git

Cristian Pavon'un performansı

Bu sezon Boca Juniors ile 32 resmi maça çıkan Pavon, 4 gol - 6 asistlik bir performans sergiledi. Profesyonel kariyerinde toplam 218 resmi maça çıkan Arjantinli futbolcu, 54 gol ve 50 asiste yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler