Arjantin efsanesi Ardiles'ten veryansın: 'Dünya şampiyonluğundan...'

22.06.2018 - 18:33 | Son Güncellenme: 22.06.2018 - 18:33

Arjantin futbolunun önemli isimlerinden Osvaldo Ardiles, takımın son durumuyla ilgili flaş ifadeler kullandı. Sampaoli'ye ağır kelimelerle yüklenen efsane, Messi'ye ise sahip çıktı.

1978'de Dünya Kupası'nı kazanan efsane Arjantin takımının önemli isimlerinden biri olan Osvaldo Ardiles sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

"Dünya şampiyonluğundan Arjantin tarihinin en kötü takımına"

Bir ülkenin çöküşüne şahitlik ettiklerini ifade eden Ardiles, "Dünya şampiyonluğundan Arjantin tarihinin en kötü takımına. Nereden başlamak gerek? Elbette federasyondan. Bir yılda üç teknik adam değiştirdiler" dedi.

Sampaoli için çok sert sözler!

Sampaoli'ye de ağır ifadelerle yüklenen efsane isim, "Prezantabl biri değil. Hırvat futbolculara sarf ettiği sözlerle artık miadını doldurdu. Kibirli, cahil biri. Dünyanın en iyi futbolcusuna sahip olman yarışmacı bir takım olacağın anlamına gelmiyor. Görev yaptığı süre boyunca hiç aynı 11'le mücadele etmemiş. sampaoli'nin A planı: Topu Messi'ye ver ve bir mucize bekle. Eğer A planı işe yaramazsa B planına geç. Aaaa. B planı yok ki" ifadelerini kullandı.

Ardiles, Messi'ye sahip çıktı!

Messi'yi de ayrı bir parantez açan Ardiles şunları söyledi: "Messi gibi tartışılmayacak bir dahinin Arjantin'de doğmuş olması büyük bir şans. Ama onun için bile bu yaşananlar çok fazla. Leo, her şey için teşekkürler. Gelecekte şans seninle olsun."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler