Arjantin Milli Takımı'nda şok sakatlık! Paulo Dybala kadroya alınmadı

Furkan Sönmez
16.03.2024 - 17:46 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 17:58

2022 Katar Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Arjantin Milli Takımı'nda şok bir sakatlık yaşandı. Roma'nın golcü futbolcusu Dybala'nın sakatlandığı duyuruldu.

Arjantin Milli Takımı'nda şok sakatlık! Paulo Dybala kadroya alınmadı

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa uzanan Arjantin'de sakatlık şoku yaşandı. Arjantin Milli Takımı'ndan yapılan açıklamada, İtalya Serie A takımlarından Roma'da top koşturan Paulo Dybala'nı sakatlandığı ve bu nedenle haftaya yapılacak hazırlık maçlarında forma giyemeyeceği duyuruldu.

Sakatlığı açıklandı

Yapılan açıklamada Paulo Dybala'nın sağ bacağındaki adduktor sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacağı aktarıldı. 38 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen 30 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 

El Salvador ve Kosta Rika maçlarında yok

Yıldız futbolcu, ülkesinin önümüzdeki hafta karşılaşacağı El Salvador ve Kosta Rika maçlarında forma giyemeyecek. El Salvador ile hazırlık maçı oynayacak olan Arjantin, rakibiyle 23 Mart TSİ 03:00'de karşılaşacak. Kosta Rika ile oynanacak hazırlık maçı ise 27 Mart TSİ 05:50'de başlayacak.

Paulo Dybala'nı Roma karnesi

Geçen sezon sözleşmesi bittikten sonra bedelsiz olarak Roma'ya transfer olan Dybala, başkent ekibiyle 28 maçta forma giydi. Dybala, 28 karşılaşmada 14 gol ve 7 asistlik performansa imza attı. Tecrübeli golcü bu sezon 1.995 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler