Arjantin'den Galatasaraylıları korkutan Mauro Icardi iddiası

19.07.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 15:50

Galatasaray'ın yeni sezonda da hücumdaki en büyük silahı olması beklenen yıldız futbolcu Mauro Icardi hakkında Arjantin'den flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Arjantin'den Galatasaraylıları korkutan Mauro Icardi iddiası

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklarda attığı gollerle baş rolü oynayan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi yeni sezon öncesi bu kez özel hayatıyla gündemde.

Galatasaray camiasının endişelerini destekleyen iddia

Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, Galatasaray camiasının eşi Wanda Nara ile yaşadığı ayrılık nedeniyle moralinin bozulmasından ve bunun da performansına olumsuz olarak yansımasından korktuğu Icardi hakkındaki endişelerini destekleyen yazı kaleme aldı.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia! Kerem Aktürkoğlu, Bodrum'dan imzaya gidecek
Habere Git

"İştahsız, 6 kilo kaybetti" iddiası

Icardi'nin ayrılık sonrası depresyonda ve iştahsız olduğunu iddia eden Mendez, Arjantinli golcünün altı kilo kaybettiğini ve bu durumun sarı-kırmızılı taraftarlar ve yönetimi endişelendirdiği söyledi.

Açıklama yapmadı

Wanda Nara, ayrılık ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparken Mauro Icardi'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

İlgini Çekebilir
Flaş | Barış Alper Yılmaz Londra'da! Premier Lig devi devrede
Habere Git

3 hazırlık maçında oynamadı

Öte yandan 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın Avusturya kampında oynadığı ilk üç hazırlık maçında süre almadı. Arjantinli golcünün, 24 Temmuz'da Lecce ile oynanacak hazırlık maçında sahaya çıkması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler