Arjantinli ünlü yıldız milli takımı bıraktı
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Arjantin Milli Takımı'nın Paris Saint Germain'de forma giyen ünlü yıldızı Angel Di Maria milli takım kariyerine Venezuela ile oynanan maçla noktayı koydu.

Son 5 Haber

Juventus, Beşiktaş'ın istediği Arthur Melo'nun sözleşmesini feshetti

Beşiktaş'ın son "çileği" Goretzka: Şartları soruldu!

Akdeniz Oyunları'nda milli atlet Hasan Saraç, adını finale yazdırdı

Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin gönderdiği Danylo Sikan, Anderlecht'te yeni sezona fırtına gibi girdi

Fenerbahçe'den sağ bek için kontenjan hamlesi!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinde Arjantin Venezuela'yı 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Angel Di Maria, milli takım formasıyla son kez Arjantin'de maça çıktığını duyurdu. Angel Di Maria Arjantin Milli Takımı formasını 122 kez giyerken 24 gol attı.
Angel Di Maria, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bana gösterilen inanılmaz sevgi için minnettarım. Bu güzel akşamda yaşananların hayalini küçük yaştan beri kuruyorum. Bu, çok büyük ihtimalle milli takım formasıyla Arjantin'de oynadığım son maçtı. Herkese binlerce kez teşekkür ederim. Bu maç ne kadar güzel olabilecekse o kadar güzeldi. Hep birlikte gelişmeye ve hayal kurmaya devam etmeliyiz. Haydi Arjantin!" ifadelerini kullandı.