Arjantinli yıldız adım adım Beşiktaş'a! Transferi netleşti...

İsa Kethüda
01.07.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 10:18

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, son olarak Portekiz Ligi kulübü Benfica forması giyen Arjantinli yıldız futbolcu Angel Di Maria transferini en kısa sürede bitirmek istiyor.

Arjantinli yıldız adım adım Beşiktaş'a! Transferi netleşti...

AJANSSPOR-HABER

Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, son olarak Portekiz ekibi Benfica forması giyen Angel Di Maria transferini bitirmek istiyor.

Beşiktaş, Di Maria ile iletişim halinde

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı yönetimin, Arjantin Milli Takımı ile birlikte Copa America'da bulunan deneyimli oyuncu Di Maria'yla sürekli iletişim halinde oldukları belirlendi. 

Rafa Silva transferiyle taraftarların alkışını toplayan siyah- beyazlılar, Di Maria'yı da en kısa sürede takıma dahil etmek istiyor.

"Di Maria gelirse bedava ve tek yıllık gelecek"

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel yaptığı açıklamada, "Di Maria gelirse bedava ve tek yıllık gelecek. Copa America'yı bekliyor. Turnuva sonrası net cevabını iletecek" ifadelerini kullanmıştı. 

Teklife sıcak baktı

Di Maria'nın Beşiktaş'tan aldığı cazip teklife çok sıcak baktığı ancak henüz kesin bir karar vermediği vurgulandı. 

Arjantinli yıldızın 14 Temmuz'da sona erecek olan Copa America'nın ardından geleceğiyle ilgili kararını verecek.

En geç 10 gün içinde bu transfer bitecek

Yetenekli futbolcu, Siyah-Beyazlılar'ın teklifinden çok etkilendi ve büyük olasılıkla tercihi Beşiktaş olacak. Di Maria'yı ikna etmek için yoğun çaba harcayan siyah-beyazlılar en geç 10 gün içinde bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Beşiktaş yönetimi Arjantinli yıldıza 1 yıllık sözleşme, 5 milyon Euro yıllık ücret ve 2.5 milyon Euro imza parası teklif etti.

Senin için hazırladığımız haberler