Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Leandro Paredes Kararını Değiştirdi

07.08.2023 - 09:32 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 09:44

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Leandro Paredes kararını değiştirdi. Detaylar.

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Leandro Paredes Kararını Değiştirdi

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen, İtalya ve İspanya kulüplerinden beklediği teklifi alamayan Leandro Paredes, rotasını Galatasaray’a çevirdi.

Parades'in menajeri Erden Timur ile görüşecek

Hürriyet'te yer alan habere göre; yıldız oyuncunun menajeri bu hafta içi İstanbul’a gelip Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile görüşecek. 

Icardi transferi Parades'in fikrini değiştirdi

Paredes’in fikrini değiştirmesinde yakın arkadaşı Mauro Icardi’nin Galatasaray’a imza atması da etkili oldu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza dev teklif...
Habere Git

Icardi de devreye girerek Paredes ile görüştü ve İstanbul hakkında bilgi verirken Galatasaray’ın hedeflerini aktardı.

Galatasaray'ın Parades teklifi

Kiralık olarak forma giydiği Juventus’a veda eden, yeni sezon planları arasında yer almadığı PSG’yle de yolları ayırmaya hazırlanan Paredes'in Galatasaray’a senelik 2.5 milyon Euro maaş ve 4 yıllık kontrat üzerinden “Evet” cevabı vererek beklemeye geçtiği iddia edilmişti.

Sarı-Kırmızılı kulübün PSG ile bonservis görüşmelerini tamamladığında son anda başka bir aksilik çıkmazsa transferin resmiyete kavuşması bekleniyordu. 

İlgini Çekebilir
Messi bu gezegenden değil... Bu nasıl gol?
Habere Git

Paredes’in vatandaşı ve eski takım arkadaşı Icardi’yle de sık sık Galatasaray hakkında sohbet ettiği iddia edilmişti.

Parades'in Galatasaray mesajı heyecan yarattı

Galatasaray’a büyük övgü Kulüpler ve oyuncunun temsilcileri arasında bu gelişmeler yaşanırken, Paredes’ten sıcağı sıcağına bir Galatasaray mesajının gelmesi, Sarı-Kırmızılı camiada heyecan yaratmıştı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu, bir dijital platformdaki canlı yayında kendisine gelen soruları cevaplarken, “Bugüne kadar oynadığın en gürültülü ve coşkulu stat hangisiydi” sorusuna, “Galatasaray” cevabını vermişti. Paredes’in bu cevabı, Galatasaray taraftarına bir mesaj olarak değerlendirilmişti.

İlgini Çekebilir
Sehic’ten Galatasaray itirafı: “Fatih Terim beni istedi”
Habere Git

Parades, Lazio'nun teklifini kabul etmedi

Sarri’nin isteği üzerine Galatasaray’ın orta sahası Lucas Torreira ile ilgilenen Lazio, daha sonra ise sarı kırmızılı ekibin transferdeki önemli hedeflerinden Leandro Paredes’e yönelmişti. İtalyan kulübünün hem PSG’ye Transfer teklifi yaptığı hem de Paredes’in menajeriyle masaya oturduğu iddia edilmişti.

Deneyimli oyuncunun, Galatasaray’la prensip anlaşmasına vardıktan sonra araya giren Lazio’ya, “Şampiyonluğa oynayan bir takımda olmak istiyorum” diyerek olumsuz yanıt verdiği öne sürülmüştü.

Öte yandan Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden önlibero oyuncusu, Fransız temsilcisi ile çıktığı 117 maçta 3 gol ve 10 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan Kongolu yıldıza teklif!
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan yıldız oyuncu, kariyerinde Zenit, Roma, Juventus, Empoli, Boca Juniors ve Verona gibi takımlarının da formalarını giydi. Arjantin Milli Takımı ile de 54 maçta görev alan Parades, 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler