Lionel Messi'nin takım arkadaşı Dünya Kupası madalyasını kaybedebilir! Eşi tehdit etti

Cem Ergün
01.03.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 20:49

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası şampiyonluğuna ulaşan Exequiel Palacios'un özel hayatıyla başı dertte! Yıldız futbolcunun eski eşi madalyasını satmakla tehdit etti.

Lionel Messi'nin takım arkadaşı Dünya Kupası madalyasını kaybedebilir! Eşi tehdit etti

AJANSSPOR DIŞ HABER

Goal'de yer alan habere göre, Arjantin ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Exequiel Palacios'un eski eşi Yesica Frias, yıldız futbolcunun şampiyonluk madalyasını ve formasını satmakla tehdit etti. İşte detaylar...

Evin borcunu ödemedi iddiası

Exequiel Palacios'un eski eşi ve model Yesica Frias, oyuncunun beraber oldukları dönemde satın aldıkları evin borcunu ödemediğini açıkladı. Frias bu sebeple kendisinde olan Dünya Kupası altın madalyası ve formlarını satışa çıkaracağını ifade etti.

Palacios'un eşinin açıklamaları

Yesica Frias, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Exequiel bana borcunu ödemeyeceğini çünkü bunu yapıp yapamayacağını bilmediğini söyledi. Daireyi tut ya da tutma. Ondan sadece boşanma anlaşmasını imzalamasını ve birlikte yaptığımız şeylerin karşılığını bana vermesini istiyorum."

"Dünya Kupası madalyasını satacağım"

Palacios'un Dünya Kupası madalyasını ve formalarını satacağını belirten Frias, "Ben de bunu yapacağım. Mecbur kalırsam mülkün parasını ödemek için her şeyi açık artırmaya çıkaracağım. Elimde Exequiel'in bana verdiği bazı formalar var ve onun Dünya Kupası madalyası gibi çok değerli şeyler de var. Borçları kapatmak için bir futbolcu olarak sahip olduğu en önemli şeyleri satacağım çünkü başımı sokacak bir çatıya ihtiyacım var. Çalışmaya çalışıyorum ama beş yıldır onunla birlikteydim." ifadelerini kullandı.

Arjantin formasını sattı

Palacios'un eski eşi Yesica Frias, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla Palacios'un Arjantin ile Dünya Kupası'nı kazandığı formayı başka birine sattığını gösterdi.

Evlilikleri 3 yıl sürdü

Exequiel Palacios ve eski eşi Yesica Frias, 2018 yılında tanışmalarının ardından 2021'de evlenme kararı aldılar. Evlilikleri 3 yıl süren çift, 2024 yılında boşanma sürecine girdiler.

Bayer Leverkusen ile şampiyonluğa koşuyor

Exequiel Palacios, 5 sezondur formasını giydiği Bayer Leverkusen ile bu sezon şampiyonluğa çok yakın. Bu sezon 22 maçta forma giyen Arjantinli 5 gol ve 3 asistlik performans göterdi. Alman ekibi ligde 61 puanla en yakın rakibi Bayern Münih'in 8 puan önünde zirvede yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler