Arjen Robben'in Türkiye'ye transferi için flaş sözler: Robben'in gelme ihtimali...

27.03.2018 - 16:52 | Son Güncellenme: 27.03.2018 - 16:52

Arjen Robben'in Türkiye'ye transferi için flaş sözler: Robben'in gelme ihtimali...

Arjen Robben'in Türkiye'ye transferi için flaş sözler...

Futbol kariyerinde daha önce Beşiktaş forması giyen Baki Mercimek, siyah-beyazlı takımın yıldız ismi Anderson Talisca ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Mercimek ayrıca Bayern Münih’in yıldız ismi Arjen Robben’in Türkiye’deki takımlarla temasta olduğunu ifade etti.

"Talisca için kimin adım atacağını merak ediyorum"

Anderson Talisca 2 senedir oynayan ve uluslararası mercide boy göstermiş bir isim. Şampiyonlar Ligi’nde göz doldurdu. Karakterli bir oyuncu. Büyük takımların dikkatini çekmiş durumda.

"Talisca değerini kat kat arttıracak"

Beşiktaş'ta 2 yıllık kira bedelinin 4 milyon Euro olduğunu biliyorum. Kendisi de 20-21 milyon Euro aldı. Yazın Rusya'da milli formayı giyerek değeri kat kat artacak.

"Oğuzhan'a iyi teklif gelirse satılabilir"

Atiba'nın yokluğunda o bölgeyi Tolgay ve Oğuzhan iyi doldurabiliyor. Tolgay'ı satmak soru işareti olabilir ama Oğuzhan'a iyi bir teklif gelirse değerlendirebilir.

"Robben ile iletişim halindeyiz, Türk takımlarıyla temasta"

Türkiye'de Avrupa kulüplerinin güçlü olması ve bonservis bedellerinin 5'e katladığı için bu yaz önemli isimler Türkiye'ye gelebilir. 

"Robben, Türkiye'deki takımlara transfer olabilir"

Ribery ve Robben ile kulübü Bayern Münih ile bu sene masaya oturacak. Ribery'nin Türkiye'ye gelme ihtimali zayıf ama Robben’in bu sene Türkiye'deki takımlara transfer olma ihtimali olabilir.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Robben'den transfer itirafı geldi! Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı, geçmiş dönemde Manchester United'ın kapısından döndüğünü dile getirdi.

FourFourTwo'ya konuşan Arjen Robben, 2004 yılında Manchester United'a transferinin söz konusu olduğunu vurgulayarak, Sir Alex Ferguson ile yedikleri akşam yemeğinden bahsetti ve "Genel olarak futbol ve hayata hakkında konuştuk. United'ın antrenman merkezine gittim ve her şey yolunda gözüküyordu.

Manchester United hemen teklif yapsaydı, sözleşme imzalardım ama bu gerçekleşmedi. Ancak hiçbir şeyden pişman değilim" diye konuştu.

Buna rağmen PSV'ye döndükten sonra, daha fazla bir şey olmadı. Manchester United'dan daha fazla ciddi temas olmadı" dedi.

Bu benim gelişimim için iyi oldu. Kişiliklerimiz birbiriyle çok iyi örtüşüyordu ve kendisi çok iyi bir oyuncu menajeriydi" ifadesini kullandı.

O sırada PSV'nin Chelsea ile pazarlık halinde olduğunu kaydeden Hollandalı yıldız, "Londralıların Robben hakkında iyi planları vardı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Baki Mercimek’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Dönemin Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında da görüş bildiren tecrübeli oyuncu, "Çok talepkar ve yoğundu. 

Yatırım yapmak için Talisca'yı kadrolarına dahil etmek istiyorlar. Bugün Roma ile dedikoduları var ama kim adım atacak merak ediyoruz.

Beşiktaş için bu oyuncuyu almak önemli bir karar olur. Oğuzhan ve Tolgay'ı satarak Talisca'yı almak Beşiktaş için bir güç kaybı olabilir.

Beşiktaş bu sene şampiyon olmak zorunda. Cenk Tosun gibi Beşiktaş'ın oyuncularının Avrupa’da boy göstermesini isterim. Hangi oyuncu değeri ederse satılmasından yanayım. Talisca'nın sözleşmesinin uzatılacağını düşünüyorum. Eğer bonservisi alınırsa iyi bir yatırım olur.

Talisca'nın menajerinden Roma açıklaması! Görüştü mü?

Roma Sportif Direktörü Monchi'nin Radyospor'a yaptığı açıklamalar geniş yankı uyandırdı. İspanyol ismin özellikle Talisca hakkında söyledikleri İtalyan basınının ilgisini çekti. 

Robben'in Türkiye'deki takımlarla temasta olduğunu biliyorum. İletişim halindeyiz. Gelme ihtimalini yüzde 50 olarak görüyorum.

Konuyla ilgili İtalyan basının sorularını yanıtlayan Talisca'nın menajeri Carlos Leite, "Onunla ilgili şu anda bir şey söyleyemem" dedi.

"Monchi bu transfer için sizinle temas kurdu mu?" sorusuna ise Leite şu cevabı verdi: "Hayır. Talisca için onunla konuşmadım."

Monchi, Talisca için, "Bizim takip ettiğimiz bir oyuncu. İlginç ve gelecek vadeden biri. Ama bugün itibariyle onunla ilgili bir karar vermiş değiliz" ifadelerini kullanmıştı.

Serdar Aziz'in menajerinden flaş açıklamalar! Galatasaray, Serkan Kırıntılı...

Galatasaray forması giyen Serdar Aziz ve Atiker Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'nın menajeri Haluk Canatar çok özel açıklamalarda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler